To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[04-13]Colt CZx - Kierunkowskaz

Anonymous - 04-02-2008, 17:41
Temat postu: Kierunkowskaz
Wie ktoś może jak wymienić żarówkę w przednim kierunkowskazie (patrząć od strony kierowcy)? O dziwo jest dojście z komory silnika, z otworu sterczy jakis rodzaj uchwytu, nie wiem tylko czy sie go wykręca, czy wchodzi na wcisk. nie chce czegoś popsuć, a nie mam instrukcji.
Anonymous - 04-02-2008, 18:53

Może tutaj znajdziesz odpowiedź?
Anonymous - 04-02-2008, 19:09

Niestety link nie działa. Moze ktoś mógłby przysłać instrukcję na mojego maila?
michalp - 05-02-2008, 06:42

Link działa. Zapraszamy do działu "download".
Anonymous - 05-02-2008, 14:06

Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny.
46Marek - 05-02-2008, 15:10

r_phoros napisał/a:
Niestety z działu download nie da się niczego pobrać, przynajmniej z mojego komputera. próbowałem z różnych przeglądarek. Zresztą jak podaje administrator chyba cos przerabiają w tym dziale. Więc jakby ktoś mógł przesłac plik na maila lub napisać jak zmienić tę żarówkę, to byłbym wdzięczny.

1. zdjąć osłonę z nadkola
2. przekręcić gniazdo ( to co wystaje ) żarówki przeciwnie do do ruchu wskazówek zegara , aby je wyciągnąć .
Następnie wyjąć żarówkę z gniazda ,przeciskając ją i przekręcając przeciwnie do ruchu wskazówek zegara .
Tyle mówi instrukcja.

Anonymous - 06-02-2008, 16:01

Pomogło. Dzięki