To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - [C50]Filtr przeciwpyłkowy - jest coś takiego?

brodzky - 24-03-2006, 18:55
Temat postu: [C50]Filtr przeciwpyłkowy - jest coś takiego?
Witam

Przegladam sobie aukcje na allegro.pl i wpadlem na takie cos:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=93601162

Rozumiem, ze to do nastepnej generacji filtrek ale mam pytanko czy w moim C50 tez cos takiego jest? Fajnie by bylo gdyby bylo...

Pozdrawiam

ps. gdzie jest watek o zmianach na forum bo mnie Hubeeert skrzyczal ze juz jest a ja ciemny jestem i nie widze :oops:

Hubeeert - 24-03-2006, 19:03

Tu jest :D http://www.mitsubishi-gra...p?p=33537#33537
Nie ma w C5x filtra pyłkowego.

brodzky - 24-03-2006, 21:13

Toś mnie Hubeeercie zasmucil... szpilka mi wpadla w wentylacje. Jakby byl filtr to bym sobie wyjal bez problemu a tak to bedzie trzeba cala wentylacje rozpruc :(

Daloby sie to zamontowac cy raczej ani miejsca ani sensu nie ma? No i koszty pewnie ze 150zl by bylo? Eee to sobie daruje ;p

Hubeeert - 26-03-2006, 19:17

brodzky napisał/a:
to bedzie trzeba cala wentylacje rozpruc

:?: a po co? niech sobie leży :wink:

josie - 26-03-2006, 19:46

A jak ją wydmucha i się w oko wbije? :D
brodzky - 27-03-2006, 12:02

A tam wydmucha. Jak jest dmuchawa na 4 to cos dzwoni i cos mi sie wydaje ze to ta paskuda. Na 3 chyba tez zzasem podzwania :/ Nie musze dodawac ze kazdy zgrzyt mnie drazni. Wczoraj sie milo zaskoczylem ze po wymianie tylko gum od stabilizatora jest duzo ciszej. Ciagle cos mi z tylu puka z lewej strony ale jak bylem na trzesawce to kazalem sie dokladnie przyjrzec i facet mowi ze tu nic nie widac. Nic tu nie puka... I nie wiem... Moze mocowaniu amortyzatora sie przyjrze albo moze cos sie w bagazniku tluce ale jak z pustym jade to tez cos puka :(

Przy okazji kiedys te szpile wyjme. Moze mi do dmuchawy nie wpadnie ;p