To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Auto Show w Bydgoszczy - wrażenia

Efa! - 25-03-2006, 14:22
Temat postu: Auto Show w Bydgoszczy - wrażenia
Hala Łuczniczka

Efa w Evo

stoisko Moto-Champ

Efa i pan Zbigniew Karaś, Moto-Champ

Bartek_NKM, TomusN, Efa!, Karolina i Lancer Evo

Anonymous - 25-03-2006, 21:28

Generalnie bardzo fajnie. Malo samochodow, ale za to na stoisku Mitsubishi wiecej jak w zeszlym roku. Nowe L200 bardzo ciekawe 8) Zupelnie nie jak PICK-UP, ale jak auto z wyzszej polki.

Ponadto zalapalem sie na jazde Nissanem Primera bez tylnych kol - "symulatorze jazdy na lodzie z predkoscia 80km/h", bo tak nazwal to czlowiek ktory jechal razem ze mna.

Po zlocie odstawilem Misia do blacharza.

JACA_1978 - 26-03-2006, 21:07
Temat postu: sorki ale zaspalem !!
witam bylem na tych targach ale zaspalem i was nie spotkalem wiec mi jest bardzo szkoda ze sie nie spotkalismy za mala hala zeby cos pokazac a co do misiow to L200 ladny jest ale z zewnatrz srodek taki troche wol roboczy ale to mi nie przeszkadza i takie wlasnie lubie a drugie auto co mi sie podobalo to byl swift TYLKO nie przeklinajcie mnie w wersji 3dzrzwiowej sylwetka po prostu super w porownaniu do colta pozdrawiam
Anonymous - 26-03-2006, 22:24
Temat postu: Re: sorki ale zaspalem !!
JACA_1978 napisał/a:
... drugie auto co mi sie podobalo to byl swift TYLKO nie przeklinajcie mnie w wersji 3dzrzwiowej sylwetka po prostu super w porownaniu do colta pozdrawiam

sorry za OT ale to juz ktorys z koleji post tego typu na tym forum, a przeciez wiekszosc osob tu piszacych zdaje sobie sprawe ze na swiecie sa inne marki (nie tylko mitsubishi) i niekiedy lepsze.
fajna imprezka :D

Efa! - 27-03-2006, 00:44

A kto mówi, że tylko Mitsu oglądaliśmy?

Tu takie autko, jakim jeździ moja siostra Ania:

A tu nowy Nissan:

Anonymous - 27-03-2006, 23:15
Temat postu: Re: sorki ale zaspalem !!
JACA_1978 napisał/a:
witam bylem na tych targach ale zaspalem i was nie spotkalem wiec mi jest bardzo szkoda ze sie nie spotkalismy...

A ja widzialem fioletowego Colta co smigal przed hala ze 2-3 razy! Stalem wtedy w kolejce na jazde Nissanem! Efy i Tomka juz nie bylo... Nie bylem pewnien czy to Ty, wiec sie nie rzucalem pod kola...

Krzyzak - 28-03-2006, 09:48

Efa! napisał/a:
A kto mówi, że tylko Mitsu oglądaliśmy?

Efa - a po co do odkurzacza światła? Jak jest ciemno, to wtedy na ścianie psztyczkiem zapalam.
Sory - nie mogłem się opanować - jakie koszmary są na tych fotkach. Nie chciałem uwierzyć, że ktoś tym w ogóle chce jeździć...

Efa! - 29-03-2006, 00:41

No to
Cię, Krzyżaczku, pocieszę:

Krzyzak - 29-03-2006, 19:51

Wiem Efciu, że możesz się gniewać, ale poza tym, że mam tak radykalne poglądy nt. designu aut, to całkiem miły ze mnie człowiek :wink: .
A siostrę namów na Misia :D

Efa! - 30-03-2006, 02:15

siostra ma własny gust - a o gustach z nią nie dyskutuję ;-)

Natomiast ja wolę miśki

ponadto lubię bardzo także miśki z Jutrzenki - tzn. żelkowe miśki

I nie gniewam się ani trochę - mamy demokrację

Anonymous - 05-04-2006, 22:18

Z MisiuBisi to ladny jest tylko EVO i Pajero Wagon, reszta jakas taka... bez wyrazu. Szczegolnie "goly" Grandis mnie zasmucil.

Za to bardzo podobaly mnie sie Volvo i Beemki :twisted:

Efa! - 06-04-2006, 12:57

Absolutnie jestem za Volvo.

I Audikami. Nie pogniewałabym się też za WV Passata, gdyby ktoś mi kiedyś sprezentował, hehe! 8)

Firebee - 06-04-2006, 16:41

to ja to w ogole sie nie wypowiem co mi sie podoba :) podpowiem tylko, ze juz to mam :twisted:
jedno co zauwazylem to szalalem za pajero sport dopuki nie zobaczylem tej fotki efy... Jakos tak dziwnie wyszedl na nim, starsze modele wygladaly ladniej..

Anonymous - 10-04-2006, 23:28

Firuś, beemki zawsze byly super! Nawet te stare co Ty masz! A teraz zeby nie bylo, ze sie podlizuje (bo chce sobie zlozyc kompa) to dodam, ze wszystkie super, ale ladne wychodzily po 1993 :twisted:

Zaluje, ze nie bylo "Mieczyslawa"... Jechalem rok temu ML350 '05 i to byla fura :mrgreen: Z przyjemnoscia bym powspominal, ale niestety... Gasiorka zmogla ptasia grypa :(

Efa! - 11-04-2006, 02:17

Bartek, sami w Bydzi Ci złożymy kompa, jak chcesz - no i dość podlizywania się, bo nam się Patryk w końcu zniechęci od takiej ilości słodyczy ;-)