To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spot w lutym?

Anonymous - 11-02-2008, 20:24
Temat postu: Spot w lutym?
Witam wszystkich maniaków z regionu.
Jestem tu nowy i chętnie zapoznałbym się z mitsu-bracią z Łodzi. Czy w lutym organizowane jest jakiś spocik? :)
Pozdrawiam wszystkich

Anonymous - 14-02-2008, 15:45

Skoro tutejsze spociki sa dosyc zadko to moze kto ma ochote niech wpada na spoty JR , tam same japonczyki . Spoty sa w czwartki o 18 na parkingu pod silver screen na poziomie -2.
Chooper - 15-02-2008, 09:27

połowe lutego jużmamy za pasem, akze wątpię czy coś sie zwoła. Ja czekam na ramki pod tablice od Akbi'ego i wtedy bedę się starał zwołać ekipe, co by sobie odebrała gadżety :)
Anonymous - 15-02-2008, 11:06

Chooper napisał/a:
Ja czekam na ramki pod tablice od Akbi'ego i wtedy bedę się starał zwołać ekipe, co by sobie odebrała gadżety :)

Ja nie zdążyłem zamówić, ale jakby co to chętnie się spotkam. I jak będzie nadmiar ramek, to też się piszę :D

metal - 19-02-2008, 19:48

tak na marginesie nie zawsze spoty JR są w silwerze,ostatnio w czwartek mieliśmy pod tulipanem(piłsudskiego),ale najczęściej tak.

Zapraszamy

ps.jeśli są jakieś plany na spocik w lutym BŁAGAM O INFO NA PRV!!!!!!!!!!!

Dziekuje i POZDRAWIAM

Anonymous - 20-02-2008, 12:04

Witam wszystkich raz jeszcze.
Wstępnie umawiałem się z kilkoma osobami na spotkanie zapoznawcze w niedzielę o 15:00 na parkingu przed Real w Łodzi na Piłsudskiego (dawniej Geant).
Jeśli ktoś ma życzenie dołączyć - serdecznie zapraszam (użytkownicy Galantów szczególnie mile widziani) :)
Proszę o dopisywanie się w tym wątku, jeśli ktoś zdecyduje się dołączyć.
W niedzielę rano potwierdzę spocik.
Tymczasem pozdrawiam
Bartek

[ Dodano: 23-02-2008, 20:31 ]
Wszystkich zainteresowanych informuję, że na spotkanie wybierają się na pewno 4 łódzkie Galanty. Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszam :D

Bartek

[ Dodano: 24-02-2008, 18:20 ]
Niniejszym chciałym podziękować Mitsumaniakom za odzew i spotkanie w dniu dzisiejszym. Fajnie było się poznać, rzucić okiem na Wasze furki i wymienić kilka opinii. No i teraz forum jest zdecydowanie mniej bezosobowe. Na spotkaniu pod tulipanem stawili się:
Yaro1976
Kamil73
Czarcik
Chooper
Mitutoyo
grabsio (przez przypadek ale zawsze :D )
i berti

Pozdrawiam i do następnego razu
Bartek