To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - TUNING MIŚKÓW

STRUSIU - 26-03-2006, 21:53
Temat postu: TUNING MIŚKÓW
Przeglądając ebaya i mysląc o tuningu mojej Cari (mam zamiar zmienić przedni i tylni zderzak oraz chce załozyć spojler na kufer - zobaczy się jak bedzie z kasą)

natknąłem się na nippontuning, JOY-TUNING i MaxPower-ExtremeCars.

Czy znacie polskie linki do firm, sklepów zajmujących się sprzedażą części tuningiem ?

mam tylko ten jeden adres http://www.tuning-zone.pl

Co powiecie na takie autko ? Zderzak za 249 euro. (cutke dużo :( )

i na jakąś taką dziurkę w masce ? Wlocik 40 euro (tyle już by uszło :) )

Pozdrowienia dla forumowiczów.

Matejko - 26-03-2006, 22:45

wloty ten ala ferrari na tym brawo sa po 50zl na allegro, przedni zderzak tez kiedys byl i w polsce juz maja do niego formy wiec dostaniesz go pewnie za ok 300zl, ale nie znajde firmy co go robi, pozatym te zderzaki wiejskie sa :)
Chooper - 26-03-2006, 22:55

za zderzaki chcieli po 500 pln, ma je gość co czasami sie ogłasza na allegro, na MKP jednogłośnie doszliśmy, że róznie dobrze mozna spychacz zamontować z przodu (efekt taki sam), co do wlotów, to TommyCrazy chyba kiedyś wypiowiedział się najlepiej, że drugi raz by maski nie dziurawił (m.in. woda leci na silnik ;) )
Anonymous - 26-03-2006, 23:41

dla carismy taki zderzak pasuje jak swini siodlo - czyt. wies spiewa i tanczy lalalalala :)
STRUSIU - 27-03-2006, 00:28

OK! Macie swoje zdanie. Wam się to nie musi podobać.

Swoją drogą ciekaw jestem czy byście się nie zainteresowali taką furą jak by przejechała obok Was.

A gadanie, że chyba ktoś coś ma za tyle czy tyle to gadanie o d.... Maryni.

Panowie - konkrety.

Pokażcie co sie wam podoba. Możecie narysować :lol:

arturro jaki zderzak nie będzie wieśniacki ? Seryjny ? :lol:

Są gusta i guściki.

Pozdrowienia

Anonymous - 27-03-2006, 08:44

strusiu to po kiego.... sie pytasz skoro sam stwierdasz ze sa gusta i gusciki? dla mnie mozesz sobie zamontowac jaki chcesz nawet ten stylizywony na crx mi to lotto.
Anonymous - 27-03-2006, 08:55

jak tak zrobisz autko jak to niebieskie, to będziesz mógł sobie zedrzeć znaczek carisma z tylnej klapy i przyczepić "calibra" ;-P

(gorszej obelgi w stosunku do auta nie znam)

Chooper - 27-03-2006, 08:58

a po drugie nawet nie próbuj zakładać teamtu potem co robić z połamanym zderzakiem, bo takowy już istnieje ;)
STRUSIU - 27-03-2006, 09:36

Panowie proszę jeszcze raz uważnie przeczytać mojego pierwszego posta.

Chodziło mi generalnie o linki do stron.

Nigdzie nie pisałem, że chce zrobić takie same auto jak pokazałem.

Tylko się spytałem co o nim sądzicie.

A tak poważnie to chciał bym wiedzieć jakie zderzaki ew. dokładki proponujecie.

Hubeeert - 27-03-2006, 10:34

MSX - poszukaj takiego ospoilerowania. To bedzie czad bo tego modelu praktycznie w Polsce nie było. Zobacz też jakie ospoilerowanie ma Matejko.
Anonymous - 27-03-2006, 10:44

ciezko cos sensownego znalezdz do carismy na gotowo, ja bym powiedzial ze nie widzialem jeszcze ladnego zderzaka do carismy.
niezle projekty mozna znalezdz na niemieckich stronach ale tam sa raczej indywidualne pomysly wlascicieli.

Anonymous - 27-03-2006, 10:53

Jezeli chodzi o linki, to ja zarejestrowalybm sie na MitsuColt i zajrzal tutaj .

Wiekszosc linkow jest tylko dla Coltow , ale na stronkach mozna znalesc tez cos do innych modeli.

Anonymous - 28-03-2006, 16:14

Witam wszystkich posiadaczy Miskow! :) jak widac, jestem tu nowy ale szukalem po calym forum i nie znalazlem zadnych ciekawych firm produkujacych ospojlerowanie do mojego Lancera (2.0l, sedan, 2005). Jedynie te firmy -> http://www.body-kit.com/ i http://www.roadracemotorsports.com/lancer.htm -> cos robia ale sprowadzenie tego sprzetu wydaje mi sie kosmicznie dorgie :( i w zwiazku z tym bardzo bym prosil o pomoc, jesli znacie jakies firmy ktore robia akcesoria do mojego Lnacernika to bylbym niezmiernie wdzieczny za wypisanie ich :)

pozdro gorace :)