To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Odbior samochodu z salonu - na co zwrocic uwage??

Anonymous - 15-02-2008, 04:58
Temat postu: Odbior samochodu z salonu - na co zwrocic uwage??
Witam Was wszystkich serdecznie.

W przyszlym tygodniu odbieram swojego Misia Outlandera 2.0 Turbo w zwiazku z tym mam do Was pytanie na co zwrocic uwage podczas odbioru samochodu z salonu - czy brac ze soba rzeczoznawce ??

Anonymous - 15-02-2008, 08:00
Temat postu: Re: Odbior samochodu z salonu - na co zwrocic uwage??
MarcinR napisał/a:
Witam Was wszystkich serdecznie.

W przyszlym tygodniu odbieram swojego Misia Outlandera 2.0 Turbo w zwiazku z tym mam do Was pytanie na co zwrocic uwage podczas odbioru samochodu z salonu - czy brac ze soba rzeczoznawce ??
???????? A po co ???????
Może jeszcze prawnika i najlepiej księdza....

Anonymous - 15-02-2008, 08:22

Ali-En, kolega naogladal sie turbo kamery lub uslyszal co nieco i stad te dylematy, obserwujac co wokol sie dzieje naprawde niedlugo trzeba bedzie chodzic z rzeczoznawca po odbior nowego auta.

na co zwrocic uwage, obejrzyj dokladnie czy nigdzie nie jest porysowany lub nie nosi sladow naprawy (np. pod uszczelkami) bo nic innego nie jestes w stanie stwierdzic w nowym aucie.

Anonymous - 15-02-2008, 08:51

hehe zgadza sie ogladale te wszystkie rozne programy i dokladnie stad wzielo sie moje pytanie:). Jak bylem pierwszy raz w salonie i go ogladalem to zauwazylem ze tylne swiatlo jest zaparowane i sie zastanawiam czy powinienem zadac jego wymiany - o ile w ogole taka pierdulke zglaszac?
czekoladka_1981 - 15-02-2008, 09:18

MarcinR napisał/a:
o ile w ogole taka pierdulke zglaszac?

Przeciez to Twoje pieniądze i to nie małe, Moim zdaniem kazdą usterkę , lub żle dopasowanej części nadwozia powinno się zgłaszać , lub żądać upustu, i tak jak arturro sugeruje dokładnie obejrzyć.

Anonymous - 15-02-2008, 09:26

MarcinR napisał/a:
hehe zgadza sie ogladale te wszystkie rozne programy i dokladnie stad wzielo sie moje pytanie:). Jak bylem pierwszy raz w salonie i go ogladalem to zauwazylem ze tylne swiatlo jest zaparowane i sie zastanawiam czy powinienem zadac jego wymiany - o ile w ogole taka pierdulke zglaszac?

oczywiscie ze tak, najlepiej dogadaj sie co do jej wymiany bo pozniej bedziesz ciagal sie po serwisach,
pamietaj narazie jestes super klient :) kupujacy auto, pozniej bedziesz natretem zawracajacym glowe pierdolkami ludziom z serwisu :D