To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Pozdrowienia na drodze :-)

Anonymous - 25-02-2008, 14:26
Temat postu: Pozdrowienia na drodze :-)
Pozdro dla właściciela czarnego Outlandera o nr rej SK..., z którym to robiliśmy w zeszłą sobotę 23 lutego porządek na ośnieżonych drogach Słowacji (okolice Strbskiego Plesa).

Przewaga 4WD nad resztą zawalidróg była przeogromna :-)

Anonymous - 03-03-2008, 15:26

W sobotę w stolicy zwrócił moją uwagę Outlander Turbo bez relingów. Potem przypomniałem sobie, że takie umieszczenie anteny CB już gdzieś widziałem...
Pozdrowienia dla kolegi olabart :)

Staliśmy obok siebie na światłach, ale ja prowadziłem taki śmieszny, kwadratowy samochód 8)

olabart - 03-03-2008, 19:16

Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również kolegę. Ja również zwróciłem uwagę na Twój pojazd. Powiedziałem do żonki - jaki fajny - ale moja żonka stwierdziła, że za kwadratowy, zresztą dlatego mamy outlandera a nie forestera, który dla niej również był za kanciasty. Jednak nie jestem sobie w stanie przypomnieć nazwy Twojego pojazdu, ale to było na alejach lub Grójeckiej.
Ale wozik nietuzinkowy. W każdym razie gratuluję bystrego wzroku i pozdrawiam warszawiaków. A notabene relingów. Nie mają ich praktycznie wszystkie turbiki ze Szwajcarii i zastanawia mnie dlaczego. Ale wiem jedno - przy dużych prędkościach jest zdecydowanie ciszej. Jeszcze raz pozdrawiam.

Anonymous - 03-03-2008, 19:32

Poza Outlanderem w garażu stoi też Scion Xb (pierwsza generacja) - właśnie to kwadratowe pudełko :lol: . Najbardziej oryginalny samochód jaki widziałem a że nadarzyła się sposobność do wejścia w posiadanie, to nie mogłem się oprzeć.
Hiszpan - 03-03-2008, 20:24

Więc nie bądź taki :biggrin: i zamieść jakąś fotkę :wink:
olabart - 03-03-2008, 21:08

Dla tych co się nie mogą doczekać fotek tego pojazdu, mogą zerknąć tu Nie dziwię się, że pamiętam ten wózek.
Anonymous - 03-03-2008, 23:29

Hiszpan napisał/a:
Więc nie bądź taki :biggrin: i zamieść jakąś fotkę :wink:

Co prawda nie w polskiej scenerii, ale tak wygląda przed modyfikcjami, jakie wprowadzę, ponieważ "zachorowałem" po obejrzeniu kilku zdjęć na forum Xb...

Zdjecie1, Zdjęcie2

kiedy przypłyną wszystkie części, wstawię zdjęcia

pozdrawiam
Abacuss

P.S. Chyba robi się "out off toppic"... :oops:

Hiszpan - 04-03-2008, 10:47

Abacuss napisał/a:
P.S. Chyba robi się "out off toppic"... :oops:

Poprosimy Gene by te parę postów wrzucił w nowy temat i będzie OK :D

Możesz sobie zrobić taką wersję jak na filmiku od kolegi olabart, by w zależności od potrzeb zmieniał kolor i wyposażenie ;)
Sam wózek ciekawy, a już na pewno oryginalny. Gratuluję odwagi

Anonymous - 28-03-2008, 22:05

Pozdrowienia dla Outka z Krakowa ktory dzisiaj (28.03) tak ladnie mknoł po A2 w okolicach Poznania... oczywiscie oboje jechalismy zgodnie z ograniczeniami :evil:

(Taka ładna bordowa Vectra... )

Hiszpan - 30-03-2008, 16:30

Pozdrowienia dla beżowego Outka (nr WY ....), którego właściciel zwiedzał dzisiaj piękny zamek w Łańcucie 8)
Anonymous - 04-04-2008, 20:15

pozdrówki dla srebrnego Outka (nr WW...) ktorego widziałem na swiatłach w lublinie oraz czarnrgo Outka turbo który jechał na trasie lbn - krasnik :lol:

a tak przy okazji mam propozycje - gdy sie widzimy (tzn posiadacze outków) na drodze może jakies inne pozdrowienia np machniecie ręką czy "mryg" dlugimi?? :mrgreen: co Wy na to?? pozdrawiam :)

Anonymous - 04-04-2008, 20:29

Witam
ja jak zawsze widzę outka to ręka w górę :) heh lub długie raz :)

Anonymous - 05-04-2008, 20:57

Wy to macie dobrze pozdrawiacie sie a w Poznaniu -krainie podziemnych pomaranczy NIC
nie dalej jak wczoraj mijałem jednego/AL.Polska/dałem długie,awaryjne,nawet p.mgielne
i nic,po godzinie wyjeżdża /z Lubeckiego w Marcelińską/drugi i w turbinie,więc ja dł/kr/dł/
krótkie i co .....jechał bez świateł /04.04-nie musiał/machną ręką w podzienkowaniu
i włączył światła

Anonymous - 05-04-2008, 21:01

to faktycznie masz nie wesoło. tak własciwie to ja tez jeszcze nie próbowałem żadnych pozdrowień w stosunku do innych Outków więc sam nie wiem jaka bedzie reakcja... :badgrin: a moją propozycje poddałem do dyskusji ale widze że się przyjmuje :lol: PS troche off-topic sie zrobił heheh
kordiank2 - 05-04-2008, 21:53

Pozdrowienia dla dwóch Outków II i jednego I z Bielska Podlaskiego - tyle zauważyłem jednego dnia... no i dla jednego srebrnego pierwszej generacji z Bociek (to mój - za dwa tygodnie może ruszy na drogi) :mrgreen: