To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - pozdrowienia ze Szwajcarii

kordiank2 - 31-03-2006, 23:43
Temat postu: pozdrowienia ze Szwajcarii
pozdrawiam wszystkich mitsumaniakw z krainy czekolady, zegarkow, bankow i... misia¨
fotki po powrocie, bo w tej kafejce ni ma czym edytowac i jeszcze pisac ciezko, bo klawiatura qwertz... to buziaczki :D

Anonymous - 01-04-2006, 07:23

He he, byłem tam, naprawdę bardzo piękny i bogaty kraj a co mi się najbardziej podobało to ich auta wszystkie prawie na full wypasie i z takimi silnikami, że nawet u Niemców ciężko dostrzec takich, a przede wszystkim bardzo zadbane, stamtąd miałem swojego pierwszego miśka :lol:
roch_27 - 01-04-2006, 10:50

Szwajcaria- super kraj. Czysty, bogaty i w ogóle super. Zeszłego roku byłem tam na urlopie. Zobaczymy moze i w tym roku także :mrgreen:

Pozdrawiam

igi - 01-04-2006, 11:01

komu dobrze :)

Trzym się kordek :)

Rafal_Szczecin - 01-04-2006, 11:20

trzym sie tam :!: i wracaj do nas :!:
Kofi - 02-04-2006, 09:52

pozdrowienia :D
Marcino - 02-04-2006, 12:23

tewż słyszałem duzo dobrego o Szwajcarii, zreszta mam zaproszenie do kuzynki, do Lozanny, wiec moze sie wybiore z rodzinką.
Pozdrawiam

Hubeeert - 02-04-2006, 14:44

Pozdrawiam z Gran Canarii - Puerto Rico :D
kordiank2 - 03-04-2006, 00:17

...i w zwiazku z tym - pliz, hubercie nie przenos tego do oftopika, bo jak wroce, to chcialbym dolozyc pare fotek z misiami niekoniecznie na fullwypasie - co by bylo w temacie. a tak poza tym o tym kraju niezle swiadczy fakt, ze w takiej 2500 dziurze maja dwa salony auto (z czego jeden jest mitsu). jackie, moze by tak wziac z nich przyklad i otworzyc grafixa w bockach :lol: a, jeszcze wyjasnie co tu robie - wale w beben w kapeli ludowej, wiec bycmoze na paru fotkach bede w fajoskim stroju podlaskim. to narka, bo juz dzisiaj sie zrobilo...
Anonymous - 03-04-2006, 22:08

Kordian, weź mi się tam rozejrzyj za atrapką do Celeste, skoro to jest kraj Misiów :lol:
kordiank2 - 05-04-2006, 13:44

Szwajcarzy to ogólnie lud praktyczny (o czym świadczą scyzoryki i zegarki) i myślący ekonomicznie (o czym świadczą banki), ale nie w sensie, że co najtańsze to najlepsze. u nich ekonomicznie oznacza raczej, że to co najmniej awaryjne i trwałe - to najlepsze. w kantonie w którym przebywałem policja jeździ wyłącznie mitsu (widywałem głównie pajero, L200) i subaru (tu: foresterki, legasie i nawet jakiś wrx mi przemknął). w ogóle, to szwajcaria jest największym importerem subaru spośród krajów europejskich, ale to już jackie wie na pewno... może jeszcze coś ciekawego dopiszę, a na razie fotka: ja przodem i lanziom (to z terminologii maxa) tyłem

na granicy z Austrią

colta i gala w tych budach uwielbiam:

dla maniaków przyspieszeń - ferrarka:

i dwa fajne oldtimery
kuperek w super stanie

chevie camaro - w jeszcze lepszym

- to wszystko i jeszcze dużo więcej (oprócz pajero) we wiosce, w której mieszkałem. najbardziej podobało mi się, że wszystkie auta były czyste jak moja sigma!

MARKHEIM w Solcu Kujawskim była jakaś celcia na części, nie wiem, czy jeszcze jest. może uda mi się znaleźć namiary na gościa z Moniek (podlasie), który jakieś półroku temu tez mieł do sprzedania celestynę z pogniecioną prawą stroną. dam ci znać jakby co...

akbi - 05-04-2006, 13:49

No extra ten kombinezonik :mrgreen: bęben też niczego sobie
Anonymous - 06-04-2006, 09:30

Świetnie Kordian, będę wdzięczny :)
Anonymous - 08-04-2006, 10:15

Zdjęcia z samochodami nawet fajne! :D

Bardzo podobał mi się Chevrolet Camaro II generacji.
Nawet super był Colt-jajo, Galant-rekinek, Ferrari
i różne takie. Za to wiadomość kończę słowami:

Tato, dziękuję ci za scyzoryk! :mrgreen: [/b]