Forum ogólne - pozdrowienia ze Szwajcarii
kordiank2 - 31-03-2006, 23:43 Temat postu: pozdrowienia ze Szwajcarii pozdrawiam wszystkich mitsumaniakw z krainy czekolady, zegarkow, bankow i... misia¨
fotki po powrocie, bo w tej kafejce ni ma czym edytowac i jeszcze pisac ciezko, bo klawiatura qwertz... to buziaczki
Anonymous - 01-04-2006, 07:23
He he, byłem tam, naprawdę bardzo piękny i bogaty kraj a co mi się najbardziej podobało to ich auta wszystkie prawie na full wypasie i z takimi silnikami, że nawet u Niemców ciężko dostrzec takich, a przede wszystkim bardzo zadbane, stamtąd miałem swojego pierwszego miśka
roch_27 - 01-04-2006, 10:50
Szwajcaria- super kraj. Czysty, bogaty i w ogóle super. Zeszłego roku byłem tam na urlopie. Zobaczymy moze i w tym roku także
Pozdrawiam
igi - 01-04-2006, 11:01
komu dobrze
Trzym się kordek
Rafal_Szczecin - 01-04-2006, 11:20
trzym sie tam i wracaj do nas
Kofi - 02-04-2006, 09:52
pozdrowienia
Marcino - 02-04-2006, 12:23
tewż słyszałem duzo dobrego o Szwajcarii, zreszta mam zaproszenie do kuzynki, do Lozanny, wiec moze sie wybiore z rodzinką.
Pozdrawiam
Hubeeert - 02-04-2006, 14:44
Pozdrawiam z Gran Canarii - Puerto Rico
kordiank2 - 03-04-2006, 00:17
...i w zwiazku z tym - pliz, hubercie nie przenos tego do oftopika, bo jak wroce, to chcialbym dolozyc pare fotek z misiami niekoniecznie na fullwypasie - co by bylo w temacie. a tak poza tym o tym kraju niezle swiadczy fakt, ze w takiej 2500 dziurze maja dwa salony auto (z czego jeden jest mitsu). jackie, moze by tak wziac z nich przyklad i otworzyc grafixa w bockach a, jeszcze wyjasnie co tu robie - wale w beben w kapeli ludowej, wiec bycmoze na paru fotkach bede w fajoskim stroju podlaskim. to narka, bo juz dzisiaj sie zrobilo...
Anonymous - 03-04-2006, 22:08
Kordian, weź mi się tam rozejrzyj za atrapką do Celeste, skoro to jest kraj Misiów
kordiank2 - 05-04-2006, 13:44
Szwajcarzy to ogólnie lud praktyczny (o czym świadczą scyzoryki i zegarki) i myślący ekonomicznie (o czym świadczą banki), ale nie w sensie, że co najtańsze to najlepsze. u nich ekonomicznie oznacza raczej, że to co najmniej awaryjne i trwałe - to najlepsze. w kantonie w którym przebywałem policja jeździ wyłącznie mitsu (widywałem głównie pajero, L200) i subaru (tu: foresterki, legasie i nawet jakiś wrx mi przemknął). w ogóle, to szwajcaria jest największym importerem subaru spośród krajów europejskich, ale to już jackie wie na pewno... może jeszcze coś ciekawego dopiszę, a na razie fotka: ja przodem i lanziom (to z terminologii maxa) tyłem
na granicy z Austrią
colta i gala w tych budach uwielbiam:
dla maniaków przyspieszeń - ferrarka:
i dwa fajne oldtimery
kuperek w super stanie
chevie camaro - w jeszcze lepszym
- to wszystko i jeszcze dużo więcej (oprócz pajero) we wiosce, w której mieszkałem. najbardziej podobało mi się, że wszystkie auta były czyste jak moja sigma!
MARKHEIM w Solcu Kujawskim była jakaś celcia na części, nie wiem, czy jeszcze jest. może uda mi się znaleźć namiary na gościa z Moniek (podlasie), który jakieś półroku temu tez mieł do sprzedania celestynę z pogniecioną prawą stroną. dam ci znać jakby co...
akbi - 05-04-2006, 13:49
No extra ten kombinezonik bęben też niczego sobie
Anonymous - 06-04-2006, 09:30
Świetnie Kordian, będę wdzięczny
Anonymous - 08-04-2006, 10:15
Zdjęcia z samochodami nawet fajne!
Bardzo podobał mi się Chevrolet Camaro II generacji.
Nawet super był Colt-jajo, Galant-rekinek, Ferrari
i różne takie. Za to wiadomość kończę słowami:
Tato, dziękuję ci za scyzoryk! [/b]
|
|
|