Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] pytanko odnosnie klamki
Anonymous - 14-03-2008, 12:33 Temat postu: [Cari 1.6] pytanko odnosnie klamki Orjetuje sie moze ktos czy klamka tylna od drzwi carismy bedzie pasowć do przednich drzwi?? bo z wygladu sa identyczne. I czy ciezko je wymienic?? musze zdjac ten panel cały od srodka zeby ja wyciagnac?? Prosze o podpowiedz.
Pozdrawiam.
Chooper - 14-03-2008, 17:47
a jak ją chciałeś wyjąc bez dostania sie przez panel ? wyrwać ?
maxwell61 - 16-03-2008, 00:20
Chooper, łobuzie chłopak się uczy a ty mu takie trudne pytania zadajesz proffesorze
Dyno napisał/a: | Orjetuje sie moze ktos czy klamka tylna od drzwi carismy bedzie pasowć do przednich drzwi?? bo z wygladu sa identyczne. I czy ciezko je wymienic?? musze zdjac ten panel cały od srodka zeby ja wyciagnac?? Prosze o podpowiedz. | wymienić może nie jest ciężko, ale wyciągnąc już trudniej a jeszcze trudniej włożyc z powrotem ...cały panel zdjąć, odczepić cięgienka, wykręcić 10 oczkową klamkę i po bólu...pozdrawiam
Chooper - 16-03-2008, 11:18
maxwell61,
staram sie jak mogę, aby używali trochę głowy i inwencji własnej.
Anonymous - 18-03-2008, 23:26
odpowiadając na pytanie, tak, klamki tylne i przednie są takie same.
zmc29 - 14-03-2010, 19:06
Witam. Jeśli o klamkach mowa to czy ktoś wie czy klamki (lub tylko ten ruchomy element w klamce) pasują ze Space Star do Carismy po lifcie. Wyglądają podobnie ale czy będą pasować? Jeśli tak to bym sobie wymienił bo w SS są chromowane.
|
|
|