Archiwum - Carisma 1.9 DiD
Anonymous - 19-03-2008, 09:03 Temat postu: Carisma 1.9 DiD Witam!
Jako, ze poszukuję w miarę młodej Carismy w dieslu znalazłem ostatnio pewną ofertę :
http://eurocar4.gratka.pl/ogl/446.html
Oczywiście zdaję sobie sprawę, ze zdjęcia mało "opiniotwórcze" , ale licząc na Wasze "doświadczone oko" mam prośbę o ocenę tego egzemplarza. Jakieś uwagi? Nieprawidłowości? Warto się zainteresować?
zwolin - 19-03-2008, 09:24
Z carism po lifcie to mocny nie jestem, więc wypatrzyłem tylko, że prawa przednia lampa jest jakoś dziwnie niespasowana z błotnikiem. Prawa część atrapki też wydaje mi się jakaś dziwnie odstająca. Może to tylko zdjęcia, ale na to bym zwrócił baczną uwagę.
Anonymous - 20-03-2008, 12:34
O 6 poduszkach w Cari niesłyszałem.Widzę też że lusterka są regulowane ręcznie.Nienapisane jaka to wersja i czy krajowy.Na zdjęciach nic się nie dopatrzyłem.Jest ich za mało i niema całości auta na fotach.Jak masz blisko to jedz obejzeć.Cena jak na komis aż za mała.Ja za swoją,krajową ten sam rocznik w zeszłym roku dałem 3,5 tyś więcej,ale od prywatnego sprzedawcy.Choć rożne ceny bywają i zależą od stanu auta.Niepodają jaki jest tam silnik czy 102 koników,czy 115.Warto się zapytać,cena bardziej do tego ,słabszego,mi pasuje.
gulgulq - 20-03-2008, 13:05
cena w miare realna, mi tyle w sumie wynioslo razem z przeprowadzeniam i przerejestrowaniem,
z wyposazenia to wyglada na wersje Classic
jak sprowadzone, prawdopodobnie bo ma haka z holandii lub belgii, to przebieg juz do weryfikacji
lusterka faktycznie recznie sterowane
szyby elektryczne tylko z przodu
raczej tylko 2 poduszki powietrza
kontrola trakcji, pogrzewane fotele tez nie w tej wersji
|
|
|