To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Protona - Proton 418 LRS

joker.fot - 20-03-2008, 12:00
Temat postu: Proton 418 LRS
Witam, chcę zakupić w przyszłym tygodniu auto Proton 418 LRS, co sądzicie o tym egzemplarzu? mam na oku jeszcze jeden taki model Protona . Proszę o możliwie szybką odpowiedź. Z góry serdecznie dziękuję.
Hugo - 20-03-2008, 23:40

Przepiękne auta. Jak bezwypadkowy to tylko brać. Auto jest zbudowane na podzespołach Mitsubishi, więc jest niezawodne i trwałe. Ten fioletowy jest cudowny.
karolgt - 21-03-2008, 00:28

ten bordowy mi sie nie podoba. Maska ma jakis inny kolor, zderzak od strony pasazera tez lekko odstaje. A na zdjęciu z boku widać jakby kolor drzwi (kierowcy) miał inny odcień. Moze to być tylko efekt ze zdjęcia, dlatego najlepiej poprosić o dodatkowe zdjęcia na maila.
joker.fot - 21-03-2008, 12:41

Znalazłem jeszcze jeden tylko cena nieco mi podpada... czyż nie jest za mała? Oto owy Proton . W poniedziałek wybieram się któregoś z nich kupić. Są w miarę blisko siebie więc można każdego obejrzeć. Po zakupie pochwale się i wrzucę ładniejsze fotki:) Dziękuję za informację.
karolgt - 21-03-2008, 12:53

ten ostatni cena faktycznie niezla. Ja bym jechal i dobrze ogladnał, ale za ta cene napewno kilka wad mozna zaakceptowac. Pozatym samochód wydaje sie zadbany.
mirc23 - 21-03-2008, 13:26

Jak sa blisko siebie to nic tylko jechac i wybrac najlepszego, ja ostatniego bym sobie odrzucil przez siatex w zderzaku ale ze zdjec wszystkie sa godne uwagi przynajmniej obejrzenia,
Anonymous - 25-03-2008, 17:09

Ja dołączę do tematu. Oglądałem te same aukcje. Ale narazie nie mam kasy na zmianę auta, dlatego chciałbym jakieś opinie. Typu spalanie, średnica skrętu, awaryjność itp. Przyspieszenie, prędkość i moc znam. Jeśli wymiary ma takie jak Mitsu Mirage to też. Z góry dzięki za pomoc.
joker.fot - 12-05-2008, 18:45

Spalanie jak do tej pory waha się w granicach 9-10l /100km zależy od jazdy... raczej ciężko jest jeździć oszczędnie gdy ma się tą moc pod maską:D jeżeli chodzi o śr skrętu to u mnie jest ona duża:/ opony 195/50/15 chyba stąd ta duża śr. Co do wymiarów to wg książki ma on: dł:4225 szer:1680 wys:1365, rozstaw kół: 1450 odległość między osiami: 2440
wichura1 - 14-05-2008, 08:10

Średnica skrętu zależy od napędu. To pojazd przednionapędowy, z racji konstrukcji (półosie i ich przeguby) lepiej nie da rady, zwłaszcza że to 4 metrowy sedan o sporym rozstawie osi.
Anonymous - 23-05-2008, 13:36

No to pojawia się problem. Przeglądałem allegro, ebay i mobile. Szukałem Właśnie Protona, ale nie znalazłem nic w rozsądnej cenie. Nie mówię, że drogo, ale w tej cenie znalazłem Cordobę SX z silnikeim 1.8 i Corrado. O ile Corrado mnie nie przekonuje, o tyle Cordoba wiem, że jest rewelacyjna. joker.fot, dziękie wielke za info.