To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - KONKURS WIEDZY !!!!

polsaler - 26-05-2005, 20:09
Temat postu: KONKURS WIEDZY !!!!
Witam Wszystkich !!!!

W ramach propagowania i szerzenia wiedzy o sportach motorowych (RAJDACH :lol: ) a w szczególności obecności w nich naszych kochanych Trzech Diamentów postanowiłem zorganizować mały quiz dla wszystkich userów tego forum (w sumie nie tylko tego).
Zasady konkursu są proste . Poniżej znajduję się 10 pytań związanych z tematyką rajdową ( w powiązaniu z MMC) . Odpowiedzi na pytania można przesyłac tylko i wyłącznie do mnie na PM . NIE WOLNO ICH ZAMIESZCZAĆ W ODPOWIEDZI NA POST . Wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi umieszczane w tym temacie będę niezwłocznie usuwał !!!
Każdy kto prześle na mój PM odpowiedzi zostanie poinformowany o ich odczytaniu przeze mnie . Każdy user tylko raz może wysłać wiadomośc PM ( czytaj TYLKO RAZ WZIĄŚC UDZIAŁ W KONKURSIE ) .
Wiadomo , że jak konkurs to i nagrody muszą być !!!!!!!
Dwie pierwsze osoby , które odpowiedza poprawnie na wszystkie pytania z konkursu otrzymaja taką oto gwarantowaną nagrodę :)

Mitsubishi Lancer Evo VI. Model wykonany przez firmę Hongwell w skali 1:72

ponadto osoba , która jako pierwsza odpowie na pytania, dodatkowo będzie mogła przejechać sie na prawym fotelu Mitsubishi Lancer EVO VI z Mariuszem Stecem podczas zlotu w Grudziądzu ( TA "NAGRODA" JEST NIESTETY UZALEŻNIONA OD UDZIALU MARIUSZA W NASZYM ZLOCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Wątek ten nie jest zablokowany tylko dlatego , że chciałbym poznać Wsze opinie co do słuszności organizowania takich quizów . Zapraszam więc do dyskusji . PAMIĘTAJCIE - TYLKO ŻADNYCH ODPOWIEDZI NA PYTANIA

PYTANIA KONKURSOWE

1) Ile razy Mitsubishi wywalczyło tytuł Mistrza Świata konstruktorów w RSMŚ ??
2) Jaki koncern "oponiarski" jest dostawcą opon dla fabrycznych Lancerów ?
3) Czy rajdowa N-grupowa wersja Lancera EVO VIII MR posaida klimatyzację ?
4) Ile razy były fabryczny kierowca Mitsubishi Tommy Makinen wygrał Rajd Finlandii ???
5) Którą evolucja Lancera w tegorocznych RSMP startuje Mariusz Stec ??
6) Jakiej narodowości są bracia Gilles i Herve Panizzi ( fabryczna załoga Lancera WRC ) ?
7) Kto jest dyrektorem technicznym MMMC ???
8] W którym roku i na trasie jakiego rajdu zadebiutował Lancer WRC ?
9) Gdzie znajduje sie ośrodek badawczy MMMC ?? (państwo)
10) Na którym miejscu fabryczny team Mitsubishi zakończył rywalizacje w sezonie 1999 ?

objaśnienia
RSMP - Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski
RSMŚ - Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Świata
MMMC - Mitsubishi Motors Motor Sport
WRC - World Rally Car / World Rally Championship

Konkurs będzie trwał do końca :lol: czyli do momentu kiedy dwa małe Lancerki nie będą miały nowego właściciela.
Po wygraniu konkursu zwycięzcy będą mi musieli podać swoje dane osobowe potrzebne do wysłania paczuszki ( chyba że nie będą mieli ochoty ich ujawniać i zdecyduja sie na odbiór nagrody podczas zlotu w Grudziądzu !! )

Rafal_Szczecin - 26-05-2005, 20:58

Szefie :) :P bardzo dobry pomysl, pytania ojej ale trudne , lecz mozna znalezc odpowiedzi na nie, sam juz znalazlem kilka lecz po ponownym przeczytaniu i rozmowa z Toba znalazlem taki jeden punkt i sie troszke wkurzylem ale takie zycie :P sam sobie kupie model misia :) hehe
zycze powodzenia wszystkim ktorzy rozwiazuja ten oto konkurs .

Bartek - 27-05-2005, 08:43

Szkoda - zaczynam zalowac, ze jestem modem :wink:
8 odp z pamieci, 2 pozostale wiem gdzie grzebnac :wink:

PS. ale model juz mam :lol: - co widac w podpisie

Firebee - 27-05-2005, 15:02

ale ze Stecem to nie jechałeś :P
Pozdro
Firek

Rafal_Szczecin - 27-05-2005, 16:30

ze Stecem to chyba jak narazie nikt nie jechal , ja nadal zapraszam wszystkich do rozwiazywania konkursu i wysylania odpowiedzi na PM do Polsalera
polsaler - 27-05-2005, 18:14

Ze Stecem to ja jeździłem :lol:
Anonymous - 28-05-2005, 10:51

to się pochwale dwa lata temu miałem okazję przejechać się z
Robertem Herba, treningową EVO V, na odcinku testowym,
wrażenia nie do opisania, także zachęcam wszystkich do
udziału w konkursie i gratuluje pomysłu :lol: :lol:
w przypadku wygranej:
SATYSFAKCJA GWARANTOWANA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

polsaler - 07-06-2005, 13:11

Hymmm... Powiem tak - do dziś nikt nie zainteresował się quizem i nie wiem czy pytania są za trudne czy też ogólnie Mitsumaniaki maja daleko w ..... takie zabawy ????!!! :twisted:
P.S. Ciekawe czy gdyby nagrodą był prawdziwy Lancerek Evo to byłoby większe zainteresownie ??? :?:

Anonymous - 07-06-2005, 13:18

ja sie zainteresowalem ale cos ciezko mi idzie szukanie, trudne pytanka ale o to chodzi w konkursach ;-) (z wyjatkiem tele audio)
Rafal_Szczecin - 02-07-2005, 01:04

konkurs nadal trwa i moga w nim brac udzial wszyscy !!!!!!! :) nagrody nadal czekaja na swoich nowych wlascicieli !
Anonymous - 02-07-2005, 02:23

ja się skupie i odp, musze tylko znależć czas
pozdro :lol:

Hubeeert - 29-07-2005, 20:27

polsaler i jak tam konkurs?? Wygrał już ktos :?: :twisted:
Anonymous - 29-07-2005, 21:10

ja mam problem tylko z 8 i wysylam :)
polsaler - 11-08-2005, 21:34

Mimo ,że kilka osób wzięlo już udział w konkursie to jeszcze nikt nie udzielił wszystkich poprawnych odpowiedzi !!!!!!
Tak więc do boju MITSUMANIAKI . Lancerki czekaja !!!!!

piwkotom - 17-08-2005, 19:31

Hmmm.... no tak... odpowiedzialem, pewnie dalem ciala ale moze jakies info jak mi poszlo? Bo pomimo tego ze pewnie dalem ciala i tak caly drze z niepewnosci :wink: :lol: :mrgreen: