To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - [Pajero] książka serwisowa w jezyku polskim

Anonymous - 30-03-2008, 20:18
Temat postu: [Pajero] książka serwisowa w jezyku polskim
mam problem ze znalezieniem ksiazki serwisowej mitsubishi pajero w jezyku polskim
Anonymous - 30-03-2008, 20:47

Jest takie powiedzenie, że problem dobrze ujęty to problem w połowie rozwiązany.

Jeśli chodzi o Twój problem, to nie byloby źle, gdybyś podał rocznik swojego auta. Ułatwiłoby to zadanie komuś kto chciałby Ci pomóc.

Na początek proponuję poczytać tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9978
Może znajdziesz to czego szukasz.

pozdrawiam :)

Anonymous - 30-03-2008, 21:10

dziekuje za szybka odowiedz :)
rocznik samochodu 1998 (pajero 2,8 td)

Anonymous - 03-06-2008, 09:19
Temat postu: Witam - nowy jestem - problem podobny
Witam serdecznie.
Nowy jestem tutaj... to sie wymadrzac nie zamierzam :)
Zaczynam walke z temperatura (wskaznikiem). zatem jak cos znajde oczywiscie dam znac.

pozdr
mess

Gene - 03-06-2008, 09:43

Czerwoneszczyty rozumiem, ze sprawa jest juz zalatwiona. Tak naprawde jak slusznie Gootek zauwazyl troche szczgolow ulatwia podanie poprawnej odpowiedzi.
czerwoneszczyty napisał/a:
ksiazki serwisowej
to o co pytasz to indywidualny dokument w ktorym umieszcza sie wpisy po dokonanych naprawach i przegladach. To taka ksiazeczka, ktora jest cennym zrodlem wiedzy ale tylko w odniesieniu do wlasciwego samochodu. Chyba nie o to chodzi.
Potem mamy 2 rodzaje instrukcji, uzytkownika i serwisu. Ta pierwsza dostajemy razem z ksiazka serwisowa. Przeczytanie i posiadanie tej instrukcji ulatwia obsluge i ekspolatacje naszego pojazdu.

Instrukcja serwisowa to dokument, ktory nie jest dostepny dla zwyklego posiadacza samochodu. Takie manualne sa tworzone z mysla o mechanikach i serwisach. Maja pomagac i uczyc prawidlowego (zalecanego przez producenta) rozwiazywania problemow i usuwania usterek.

Zachecam takze do odwiedzenia dzialu: DOWNLOADS