[92-96]Colt CA0 - [ALL] Linka do podnosnika lewej szyby poszla
Anonymous - 06-04-2006, 23:16 Temat postu: [ALL] Linka do podnosnika lewej szyby poszla Witam,
Dziś moja szyba odmówiła mi posłuszeństwa spadając w drzwi, odkręciłem i okazalo sie ze linka zardzewiała i pękła. I teraz mam do was prośbę: gdzie i za ile można kupić bądź dorobić taką linke w Szczecinie? Ewentualnie czy ktoś ma schemat mocowania linki w drzwiach lub jak ona wygląda.
Pozdr
Rafal_Szczecin - 07-04-2006, 10:38
jezeli jest to szyba elektryczna to masz malutki problemik
mialem taki sam tzn nie dzialala mi szyba od kierowcy - linka byla zerwana, jak sie okazalo przy zerwaniu uszkodzila kolko. dorobienie linki kosztowalo mnie 80 zł (bylo to na gumiencach - taki meliniarski zaklad, lecz adresu nie pamietam ) kolko dalo sie naprawic, lecz prowadnica byla kaput, prowadnice kupilem od xedosu i laczna naprawa zeby szyba chodzila kosztowala mnie 150 zł ...
ROMEL - 07-04-2006, 10:41
Przyjedź do mnie to Ci to naprawię gratis - jest proste łatwei przyjemne -... linke wyminie itd... troszke dłubaniny....
Idealnie nadaje sie do tego linka stalowa - taka jak jest od otwierania tylnej klapy i wlewu paliwa... ja właśnia ja wykorzystałem - ponieważ otwieranie mam przerowbione na elektryczne..
pozdr
Anonymous - 07-04-2006, 13:46
kurde, oddalem juz na gumience podnośnik i koleś powiedział ze zrobi linke za 70 zika. zobaczymy.
jak mu sie nie uda to odezwe się do ciebie Romel.
W xedosie cały zestaw kosztuje 150 zika.
Rafal_Szczecin - 07-04-2006, 15:17
Jak cos to moge opchnac Ci za 100 moj podnosnik z linka .
Anonymous - 07-04-2006, 18:51
zobaczymy w poniedzialek jak sie wszystko ułoży, odezwe sie
ROMEL - 07-04-2006, 21:44
Słuchaj ... jak będziesz miał z tym jakis problem to możesz podesłać mi siłownik do mnie, ja zrobię i odeślę.... tylko musisz to wszystko przekalkulować....
Pozdrówka
KaWu - 13-04-2006, 15:03
Ja do swojej uzylem linki od motoroweru.
Tak jak Romel napisał dłubaniny z tym troszke jest.
Ale jak masz wolny dzionek i zapal majsterkowicza to warto sprobowac
|
|
|