Forum ogólne - Ostrzeżenie przed myjącymi szyby
Marcin-Krak - 08-04-2008, 13:17 Temat postu: Ostrzeżenie przed myjącymi szyby
Kod: | W krakowskim szpitalu walczy o życie 24-letni mężczyzna, który kilka razy został pchnięty nożem przez mężczyznę myjącego szyby samochodów na jednym ze skrzyżowań - informuje reporter RMF FM Marek Balawajder.
Ciężko ranny to kierowca auta, który nie chciał zgodzić się na taką usługę. Napastnik jest nadal poszukiwany przez policję. |
Onet.pl - więcej
To tak ku przestrodze.
Anonymous - 08-04-2008, 20:19 Temat postu: Re: Ostrzeżenie przed myjącymi szyby
Marcin-Krak napisał/a: | Kod: | W krakowskim szpitalu walczy o życie 24-letni mężczyzna, który kilka razy został pchnięty nożem przez mężczyznę myjącego szyby samochodów na jednym ze skrzyżowań - informuje reporter RMF FM Marek Balawajder.
Ciężko ranny to kierowca auta, który nie chciał zgodzić się na taką usługę. Napastnik jest nadal poszukiwany przez policję. |
Onet.pl - więcej
To tak ku przestrodze. |
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że został zaatakowany tylko za to, że nie chciał, żeby mu umyć szybę. Pewnie puścił wiąchę do gościa z gąbką i nagadał coś brzydkiego o nim i o jego mamusi, no i wypadki potoczyły się błyskawicznie.
Anonymous - 08-04-2008, 20:25
Po prostu sytuacja wymkneła się spod kontroli. Jak wszędzie zasada ograniczonego zaufania do wszystkich i wszystkiego.
Anonymous - 08-04-2008, 21:43
Słyszałem o tym dziś w samochodzie - złapać i nabić na pal tego kolesia
Kibloo - 09-04-2008, 19:40
no własnie... (własna edycja: było brzydkie słowo) to jest skandal, nie chcę żeby jakiś łoś mył mi czystą szybę, a jak powiem mu że nie chcę, to jak w mur... normalnie zacznę wycieraczki włączać i strzelać...
pozdro
Hubeeert - 09-04-2008, 22:25
ostrzegałem, żeby nie używać wulgaryzmów.
Każdy kolejny dostanie pasek.
Kibloo - 10-04-2008, 08:23
sorry Hubeeert i przepraszam wszystkich za ten wybryk...
pozdrawiam
gulgulq - 10-04-2008, 08:30
dlatego trzeba pod reka wozic gazrurke, as zczegolnei w duzych miastach
Marcin-Krak - 10-04-2008, 09:29
Nożownik dalej na wolności - mają go nagranego z kamery w sklepie
Ale złapać nie mogą
Kolo najprawdopodobniej ma nie równo pod kopułą
Morfi - 13-04-2008, 20:28
Ja załaczam natychmiat wycieraczki ale wiem o przypadkach, że goscie rysowali samochód za odmowe lub urywali wycieraczki.
Ja woże w samochodzie kawałek drewna długości około 1 łokcia
Anonymous - 13-04-2008, 20:38
Morfi napisał/a: | Ja załaczam natychmiat wycieraczki ale wiem o przypadkach, że goscie rysowali samochód za odmowe lub urywali wycieraczki.
Ja woże w samochodzie kawałek drewna długości około 1 łokcia |
Też mam kawałek profilowanego drewna pod siedzeniem, codziennie rano przejeżdżam przez to skrzyżowanie /Mateczny/.
Ale myślę, że ten przypadek ukróci ten proceder, przynajmniej na jakiś czas....
Kibloo - 13-04-2008, 21:41
a tak na powaznie, to w samochodzie mam nóż... zawsze pod ręką...
pozdro
Marcin-Krak - 13-04-2008, 21:48
Nożownika zatrzymali w Bytomiu.
Anonymous - 13-04-2008, 21:50
Marcin-Krak napisał/a: | Nożownika zatrzymali w Bytomiu. |
nic o tym nie słyszałem..... kiedy??
Marcin-Krak - 13-04-2008, 21:57
JackD napisał/a: | nic o tym nie słyszałem..... kiedy?? |
Policja zatrzymała mężczyznę, który w ubiegłą niedzielę ugodził nożem kierowcę na rondzie Matecznego w Krakowie. To Salvatore J., 32-letni bezdomny, znany czytelnikom wielu portali internetowych, jako autor wielu artykułów o losie osób bezdomnych
więcej
|
|
|