Chcę kupić Eclipse! - Eclipse.potrzebna śkrzynia biegów
Anonymous - 08-04-2008, 21:53 Temat postu: Eclipse.potrzebna śkrzynia biegów Cześc Wszystkim.
Pilnie potrzebuje skrzyni biegów w dobrym stanie do Eclipsy 2.0 92r GS
prosze o pomoc!!!
darco24 - 29-10-2009, 20:47
JAK COS TO MAM TAKOWA SKRZYNIE WRAZIE CO TO DAJ ZNAC
Bartek3g - 30-10-2009, 18:29
damian21, a co z nia nie tak? Skrzyynie sie naprawia a nei wymienia jako czesc zamienna.
Anonymous - 30-10-2009, 21:25
Siemka. Heh kiedy to było...temat troche przedawniony.
Jedni uważają że skrzynie się naprawia inni mówią że naprawiona długo nie pochodzi-wymieniona częśc to jak nerka przeszczepiona u człowieka albo sie przyjmie albo nie.dużo użytkowników forum wymienia np. synchronizatory i niby jest ok.moja nie nadawała sie już do reanimacji-coś zgrzytnęło i wywaliło mi straszną dziure w skrzyni...A słyszałem już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt takich przypadków... Skrzynia biegów moim zdaniem to słaby punkt w ecli
RobsonYakuza - 15-11-2009, 22:35
damian21 napisał/a: | Siemka. Heh kiedy to było...temat troche przedawniony.
Jedni uważają że skrzynie się naprawia inni mówią że naprawiona długo nie pochodzi-wymieniona częśc to jak nerka przeszczepiona u człowieka albo sie przyjmie albo nie.dużo użytkowników forum wymienia np. synchronizatory i niby jest ok.moja nie nadawała sie już do reanimacji-coś zgrzytnęło i wywaliło mi straszną dziure w skrzyni...A słyszałem już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt takich przypadków... Skrzynia biegów moim zdaniem to słaby punkt w ecli |
Jak ci sie tak stalo to tylko wymieniac skrzynie, ale jak np: ci biegi nie chca wchodzic albo cos to lepiej naprawic, bo nie wiadomo jaka kupisz skrzynie, a tak to wiesz co masz
|
|
|