To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

EVO Ogólne - Widziane EVO X...

PiotrekSL4 - 09-04-2008, 18:15
Temat postu: Widziane EVO X...
Witam. Dzisiaj po raz pierwszy na własne oczy widziałem Nowe EVO X. Czy są już takie w Polsce bo przejrzałem forum i nic na ten temat nie znalazłem.
Gdybym miał aparat w telefonie porobiłbym fotki. Może jutro sie uda jak bedzie stal w tym samym miejscu

apikus - 09-04-2008, 20:56

PiotrekSL4 napisał/a:
Czy są już takie w Polsce

Tak, pokazywali w TVN Turbo, chyba Stec ma takie.

Student - 10-04-2008, 07:13

Tak z okolic Tomaszowa bracia Dytko (czy Dytkowie) sprowadzili ale homologacja będzie dopiero w 2009.
sampler - 10-04-2008, 19:43

Nie z Tomaszowa ale z Nysy. Zdjecia z testow tutaj :

http://www.rallyonline.pl...okaz&T[id]=2930

Student - 11-04-2008, 07:04

Sory sam nie wiem skąd wziąłem ten Tomaszów.
Juiceman - 08-06-2008, 16:57

W poniedziałek do salonów w Polsce wiedzie 50sztuk Mitsubishi Lancer Evolution X.
czarnuch23 - 08-06-2008, 23:27

Bodajze we wtorek robilem sobie zdjecia z Evo X na imprezie Playboya bylo to auto AUTOGT piekne i niestety jako jedyne zamkniete:(
Moglem sobie pogazowac audi R8 mercedesa AMG nawet w nowym "prawie" GTR nissana sobie posiedzialem. Pisze prawie bo samochod byl przeciety na pol :D , fajne rozwiazania technologiczne i niestety Evo moze zaczac sie bac bo GTR bedzie dla niego nie lada przeciwnikiem chodz cena jest dla mnie kosmiczna 350k zlotych.

krzychu - 08-06-2008, 23:33

Ale GT-R to moim zdaniem troche nie ta liga co EVO, GT-R to może sobie konkurować z Nisanem 350Z z którym za pewne wygra.... Czy może się pokusić o konkurowanie z takim samochodem jak ferrari itd ale nie EVO.....

Krzychu

czarnuch23 - 08-06-2008, 23:50

GTR czyli Skyline tak jak nigdy mi sie nie podobal teraz mnie zachwycil chociarzby rozwizaniami technologicznymi (silnik 3.8l biturbo i skrzynia z tylu auta + naped 4x4).
Do evo szczerzylem kly jak glupi ale jak zobaczylem GTR'a szczeki dlugo nie moglem podniesc z ziemi.... 350Z nigdy dla mnie osobiscie nie byl fajnym autkiem.
Nissan poszedl sporo z rozwiazaniami do przodu i dajac sporotwe osiagi zapewnil dalej komfort nieodbiegajacy od standardu limuzyn..... piekna bestia....
Szkoda ze te piekne samochody dostepne sa tylko dla najbogatszych:(

pawela - 09-06-2008, 10:11
Temat postu: Re: Widziane EVO X...
PiotrekSL4 napisał/a:
Czy są już takie w Polsce bo przejrzałem forum i nic na ten temat nie znalazłem.

Pierwszy temat w dziale... Wchodząc tu nie mogłeś go nie zauważyć :P
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=23962
forumowicz sith ma już EVO X, osobiście widziałem na własne oczy ;)

krzychu - 09-06-2008, 11:11

czarnuch23 napisał/a:
zachwycil chociarzby rozwizaniami technologicznymi (silnik 3.8l biturbo i skrzynia z tylu auta + naped 4x4).

Znaczy silnik silnikiem..... Skrzynia z tylu to patent znany z Ferrari z tego co pamietam, 4x4 to w poprzednim Skylinie tez zdaje sie bylo.... Wiec po za tym że się czyta że auto jest bardzo dobrze wyważone świetnie się prowadzi ja tu za dużo innowacji nie widze przynajmniej takich których nikt nie ma. W Top Gear go porowywali z 911 Turbo no i można powiedzieć że jest to porównywalnej klasy samochód.... Z tym że jakoś połowe tańszy ale i tak blisko 3 razy droższy od EVO.

Krzychu

Anonymous - 09-06-2008, 11:57
pawela napisał/a:

No wiesz pawela, wątek założony jest 9 kwietnia więc się nie bulwersuj.
Ja swoje EVO odebrałem 29 kwietnia a na forum napisałem o nim już w maju :wink:

Juiceman - 09-06-2008, 12:32
pawela napisał/a:
PiotrekSL4 napisał/a:
Czy są już takie w Polsce bo przejrzałem forum i nic na ten temat nie znalazłem.

W POLSCE nie niemczech Pawela

Anonymous - 09-06-2008, 13:01
Juiceman napisał/a:
pawela napisał/a:
PiotrekSL4 napisał/a:

W POLSCE nie niemczech Pawela

Ale ja mieszkam w Polsce a rozumiem, że blachy Cię w błąd wprowadziły.
Po prostu auto było oclone w Niemczech bo tam ponoć taniej.
Już jest na polskich blachach a pawela widzieł je w Lublinie ( a to raczej w Polsce:) )
Zresztą w profilu jest jasno napisane: REGION WARSZAWSKI :)

Juiceman - 09-06-2008, 14:11

Hmmm tzn. kupiłeś w Polsce autko a w niemczech ocliłeś? Myślałem, że w Niemczech je kupiłeś.... w takim razie sry moja wina xD.

A dziś do Polski wiechało 50 nowiutkich Evolucji. To zobaczę jak to wygląda na żywo ;)