To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Ludzie pomocy - co sądzicie o tym Galancie??

Anonymous - 18-04-2008, 12:45
Temat postu: Ludzie pomocy - co sądzicie o tym Galancie??
Na wstępie przywitam sie jako że to jest mój pierwszy post na tym forum:)
Pytanie dotyczy tego auta - http://allegro.pl/item348...imatronic_.html
Szukamy razem z bratem dużego kombi w dieslu, i to dość na gwałt bo niedługo szykuje nam sie daleka podroż. A że galant zawsze nam sie podobał...I tak wpadło nam w oko to ogłoszenie. Pomocy!! będę wdzięczny ze każda opinie, sugestie!!!
Dzieki!!

Anonymous - 18-04-2008, 15:34

dosc swiecacy lakier pod maska jak na '97 przebieg tez maly troche zderzak przedni wyglada na malowany biale kierunki ktorych nie powinno byc mogly zostac wymienione dla lepszego wygladu ale niekoniecznie . diesel to nie jest najlepsza(bardzo udana jednostka ale sa tacy co ja chwala ze sie nie psuje) . brakuje poleczki na okulary...
ale chyba cena adekwatna ...pytanie jakie pieniadze masz na kupno zawsze mozesz SZUKAC dalej

Anonymous - 18-04-2008, 16:08

Halogeny tez chyba nie sa z tego rocznika
Anonymous - 18-04-2008, 16:18

Jedenastoletni samochód 132 tys przebiegu,dieasel.To niemożliwe !!!! Wedlug mnie ze 100 ktos cofnoł.
Anonymous - 18-04-2008, 16:53

Z przebiegiem to rzeczywiście trochę przegięcie... w sumie ok 13 tys mam wiec nie za dużo. I niestety potrzebujemy samochodu szybko, bo za jakieś 3 tyg mój brat będzie musial nim przejechać ok 2500 km do mnie, a w starym rumplu poszedł wczoraj rozrząd wiec.... akurat starczyło by na zakup ubezpieczenie i jakieś podstawowe naprawy. Macie może pojecie na co zwrócić uwagę oglądając to auto lub podczas jazdy próbnej?? jakie są najczęściej spotykane bolączki tego rocznika?? Macie jeszcze może jakies propozycje innych aut tej samej klasy w kombi i dieslu?? myślałem o nissan primera ale to nie to samo co Galant :d Dzięki jeszcze raz, wasza pomoc jest nieoceniona!!
Anonymous - 18-04-2008, 19:56

troszke mało pali 6,5l/100km. Mój zaledwie 2x tyle :) :mrgreen:
Anonymous - 18-04-2008, 21:57

Znaleźliśmy alternatywę z bratem http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4930140 . to niestety nie jest galant ale, wydaje sie być atrakcyjniejsza. ciekawe czy typo walna tez kolo czy tylko karoserie... brakuje kołpaka wiec...ych zobaczymy jak obejrzymy :)
Marcino - 19-04-2008, 18:21

Twoja alternatywa też ma mały przebieg jak na dizelka...
Anonymous - 19-04-2008, 22:06

Tzaaaaa....Tak to chyba jest z okazjami. Co robic czas nagli :(
Anonymous - 21-04-2008, 00:53

Wejdź na mobile.de i porównaj przebiegi dla tego rocznika i silnika i będziesz wiedział ile kto cafał:/ Zaraz przy granicy jest dużo warsztatów które specjalizują się w tego typu "liftingu".
roch_27 - 21-04-2008, 23:20

yuzeg napisał/a:
Halogeny tez chyba nie sa z tego rocznika
:)
Takie halogeny występowały właśnie z silnikami diesla ;)

pozdro