Komputery, RTV, AGD, Komorki - problem z instalacją wtyczek
Anonymous - 24-04-2008, 22:50 Temat postu: problem z instalacją wtyczek witam niedawno kupiłem laptopa z systemem vistom home basic , i mam taki problem ze nieumiem zainstalowac wtyczek ze stron internetowych ,instalacja reczna nie pomaga.
dodam ze używam przeglądarki Firefox ,i mam antywirusa Nortona . miał może ktos podobny problem ;(
PAVEU - 24-04-2008, 23:43
Jak chcesz zainstalowac sobie wtyczki, to odpal viste na koncie admina. powinno ruszyc.
pozdrawiam!
Juiceman - 25-04-2008, 00:19
Wyłącz UAC ( user accoun control) - nie wylaczysz nie zainstalujesz wiekszosci gierek ;]
arekp - 25-04-2008, 00:44 Temat postu: Re: problem z instalacją wtyczek
damianrally napisał/a: | niedawno kupiłem laptopa z systemem vistom home basic |
Czyli to tylko poczatek Twoich problemow
Anonymous - 25-04-2008, 01:02
Juiceman, co to jest to UAC gdzie to można wyłączyc ,a laptopa z vistą mam od 2 miesięcy no i mam mieszane uczucia pod wzgledem tego systemu chodz nie jest tak zle
Juiceman - 25-04-2008, 01:30
Jesli masz 64 bitowego to gratulacje i kwestia przyzwyczajenia ;] 32 bity bez sp1 to kaszana ...
ja mam ang. wersje visty 32 bity niestety ; /
UAC znajdziesz w windows security center - czyli paner sterowania-> ochrona-> centrum ochrony i tam na koncu jest to co musisz wylaczyc na polski chyba to przetlumaczyli jako Kontrola Konta Użytkownika (UAC)
Anonymous - 25-04-2008, 10:01
dzieki Juiceman, ale niestety to nie pomogło wyłączyłem ten UAC ale dalej to samo a mam viste 32 bity ;( norton jest wyłączony juz nie wiem gdzie szkukac przyczyny
[ Dodano: 25-04-2008, 10:11 ]
heheh udało sie wystarczylo jeszcze chwilowo odinstalowac Firefoxa i na exploererze poszło i wtyczki sie zainstalowały dzieki wszystkim za pomoc
|
|
|