To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - problem z instalacją wtyczek

Anonymous - 24-04-2008, 22:50
Temat postu: problem z instalacją wtyczek
witam niedawno kupiłem laptopa z systemem vistom home basic , i mam taki problem ze nieumiem zainstalowac wtyczek ze stron internetowych ,instalacja reczna nie pomaga.
dodam ze używam przeglądarki Firefox ,i mam antywirusa Nortona . miał może ktos podobny problem ;(

PAVEU - 24-04-2008, 23:43

Jak chcesz zainstalowac sobie wtyczki, to odpal viste na koncie admina. powinno ruszyc.

pozdrawiam!

Juiceman - 25-04-2008, 00:19

Wyłącz UAC ( user accoun control) - nie wylaczysz nie zainstalujesz wiekszosci gierek ;]
arekp - 25-04-2008, 00:44
Temat postu: Re: problem z instalacją wtyczek
damianrally napisał/a:
niedawno kupiłem laptopa z systemem vistom home basic

Czyli to tylko poczatek Twoich problemow ;-)

Anonymous - 25-04-2008, 01:02

Juiceman, co to jest to UAC gdzie to można wyłączyc ,a laptopa z vistą mam od 2 miesięcy no i mam mieszane uczucia pod wzgledem tego systemu chodz nie jest tak zle ;)
Juiceman - 25-04-2008, 01:30

Jesli masz 64 bitowego to gratulacje i kwestia przyzwyczajenia ;] 32 bity bez sp1 to kaszana ...

ja mam ang. wersje visty 32 bity niestety ; /

UAC znajdziesz w windows security center - czyli paner sterowania-> ochrona-> centrum ochrony i tam na koncu jest to co musisz wylaczyc na polski chyba to przetlumaczyli jako Kontrola Konta Użytkownika (UAC)

Anonymous - 25-04-2008, 10:01

dzieki Juiceman, ale niestety to nie pomogło wyłączyłem ten UAC ale dalej to samo a mam viste 32 bity ;( norton jest wyłączony juz nie wiem gdzie szkukac przyczyny

[ Dodano: 25-04-2008, 10:11 ]
heheh udało sie ;) wystarczylo jeszcze chwilowo odinstalowac Firefoxa i na exploererze poszło i wtyczki sie zainstalowały :) dzieki wszystkim za pomoc ;)