Carisma - Techniczne - pytanie o cari po lifcie - bzęczek
m@rcin - 10-05-2008, 15:55 Temat postu: pytanie o cari po lifcie - bzęczek czy w carismie 1,8GDI po lifcie 99rok był montowany bzeczek do swiateł jeżeli tak to gdzie się on znajduje.
pozdrawiam
Brikston - 10-05-2008, 21:10
Pewnie ze byl montowany. Gdzie sie dokladnie znajduje to nie wiem, ale gdzies przed lewym kolanem kierowcy, musisz odkrecic oslone. A co sie dzieje? Jesli Ci nie dziala to mozliwe ze musisz przeczyscic czujnik otwarcia drzwi bo to odpowiada wlasnie tez za brzeczenie.
Pozdr
m@rcin - 10-05-2008, 21:18
własnie w tym problem że nie działa.ale po otwarciu drzwi lampka się za pala czyli czujnik powinien być ok
kielurkk - 10-05-2008, 21:55
Cytat: | ale po otwarciu drzwi lampka się za pala czyli czujnik powinien być ok |
niekoniecznie. nie wiem jak jest po lifcie ale przed liftem są dwa niazależne przewody jeden do lampki drugi do buzera
Anonymous - 12-05-2008, 11:53
brzęczyk, czyli buzzer znajduje się na spodzie tylnej ścianki puszki bezpieczników pod lewym kolanem kierowcy, taki brązowy prostokącik, siedzi w gnieździe zatrzaśnięty na 1 klips. Może on padł?
m@rcin - 12-05-2008, 22:02
dzięki za pomoc buzer już działa - brak masy śruba była zaśniedziała a buzer trzyma się u mnie na 2 zatrzaskach- o ile to jest to z tyłu puszki bezpieczników wielkość prostokątu jest taka sama jak puszki bezpieczników.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc
|
|
|