To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - pytanie o cari po lifcie - bzęczek

m@rcin - 10-05-2008, 15:55
Temat postu: pytanie o cari po lifcie - bzęczek
czy w carismie 1,8GDI po lifcie 99rok był montowany bzeczek do swiateł jeżeli tak to gdzie się on znajduje.
pozdrawiam

Brikston - 10-05-2008, 21:10

Pewnie ze byl montowany. Gdzie sie dokladnie znajduje to nie wiem, ale gdzies przed lewym kolanem kierowcy, musisz odkrecic oslone. A co sie dzieje? Jesli Ci nie dziala to mozliwe ze musisz przeczyscic czujnik otwarcia drzwi bo to odpowiada wlasnie tez za brzeczenie.

Pozdr

m@rcin - 10-05-2008, 21:18

własnie w tym problem że nie działa.ale po otwarciu drzwi lampka się za pala czyli czujnik powinien być ok
kielurkk - 10-05-2008, 21:55

Cytat:
ale po otwarciu drzwi lampka się za pala czyli czujnik powinien być ok

niekoniecznie. nie wiem jak jest po lifcie ale przed liftem są dwa niazależne przewody jeden do lampki drugi do buzera

Anonymous - 12-05-2008, 11:53

brzęczyk, czyli buzzer znajduje się na spodzie tylnej ścianki puszki bezpieczników pod lewym kolanem kierowcy, taki brązowy prostokącik, siedzi w gnieździe zatrzaśnięty na 1 klips. Może on padł?
m@rcin - 12-05-2008, 22:02

dzięki za pomoc buzer już działa - brak masy śruba była zaśniedziała a buzer trzyma się u mnie na 2 zatrzaskach- o ile to jest to z tyłu puszki bezpieczników wielkość prostokątu jest taka sama jak puszki bezpieczników.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc