Space Star Techniczne - [MSS DID] [KLIMATYZACJA] Wentylator klimatyzacji
Anonymous - 10-05-2008, 18:24 Temat postu: [MSS DID] [KLIMATYZACJA] Wentylator klimatyzacji wbiłem się na hak jadącego przedemną samochodu, i poleciał mi cały przód. większość rzeczy już sobie naprawiłem, lecz nigdzie nie mogę dostać wentylatora chłodnicy klimatyzacji. może ktoś ma namiary na taki wiatrak?? nie mówię oczywiście o ASO, gdzie kosztuje ponad 2000zł.
JCH - 11-05-2008, 11:05
Poszukaj na allegro (były kiedyś). Patrz też na Carismę DID bo to pewnie ten sam wentylator.
Anonymous - 11-05-2008, 19:00
wiem, że pasuje też od karismy, podobno pasuje też od space wagona 2.0, szukałem na allegro, ale nigdzie nie mogę tego dostać.. od benzyny jest tego trochę, ale do diesla nie ma.
Anonymous - 12-05-2008, 11:35
A polutować sie nie da? Może warto rozważyć taką możliwość, oczywiście o ile chłodnica nie jest zmasakrowana za bardzo. Co prawda koszty spawania aluminium są duże ale skoro nie ma zamiennika ...
Anonymous - 30-07-2008, 10:35
Witam mam troszkę inny problem ,mam dziurawa chłodnice klimatyzacji czy warto ja naprawiać?? jeśli tak to jaki jest koszt naprawy .Od jakich modeli będzie pasować chlodnica
ja mam space stara 2003 did . Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz.
JCH - 30-07-2008, 13:02
zibeusz napisał/a: | Od jakich modeli będzie pasować chlodnica | IMO tylko od Spejsa i od Carismy ale tylko DID. Zamawiaj u japaneze. Koszt ok. 500 zł.
czekoladka_1981 - 30-07-2008, 13:34
zibeusz napisał/a: | mam dziurawa chłodnice klimatyzacji czy warto ja naprawiać |
To wszystko zależy jak duża? Czy kropi , czy leje . W pierwszym przypadku można zalutować/spawać , jak opisał dlugiad i dalej to jak JCH
|
|
|