Off Topic - PRACA DLA INFORMATYKA
Student - 21-05-2008, 14:23 Temat postu: PRACA DLA INFORMATYKA Stanowisko: Specjalista ds. projektowania i programowania aplikacji
Dział: Centrum Personalizacji Dokumentów
Wymagania:
• wykształcenie wyższe informatyczne lub techniczne;
• znajomość technik analitycznych i projektowych dot. aplikacji i systemów informatycznych, popularnych formatów plików i protokołów transmisji;
• podstawy z zakresu projektowania aplikacji, analizy obiektowej i modelowania baz danych;
• doświadczenie w programowaniu w językach C#, C++; Java (SWT, ECLIPSE RCP, HIBERNATE, JASPER Reports);
• znajomość UML;
• znajomość MSSQL Server, MySQL oraz Oracle;
• mile widziana wiedza z zakresu programowania mikroprocesorów i aplikacji współpracujących z mikroprocesorami, zagadnienia biometrii;
• dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;
• biegła obsługa komputera PC ;
Oferujemy:
• pracę w dużej firmie, o ugruntowanej pozycji na rynku
• dużą samodzielność i możliwość rozwoju
• przyjazną atmosferę w pracy
• możliwość szkoleń oraz podnoszenia kwalifikacji
Ważne; praca 8 godzinna w przystępnych godzinach (możliwość dostosowania do wymogów pracownika w pewnym zakresie oczywiście).
cns80 - 21-05-2008, 14:49
Student napisał/a: | Lokalizacja: (firma xxx ), Warszawa (NOWE MIASTO) | Co ściemniasz
Napisz od razu że to PWPW
stanik - 21-05-2008, 14:52
jesli to jest PWPW faktycznie, to czy nie jest stanowisko na które szukaja osoby juz przynajmniej od listopada (przynajmniej ja sie zetknalem z tym ogloszeniem w pazdzierniku/listopadzie) a w marcu/kwietniu kolega byl na rozmowie kwalifikacyjnej na to samo stanowisko... ????
Pozdrawiam
Student - 27-05-2008, 23:31
No nie mogę napisać bo nie mam upoważnienia, bynajmniej nie jest to to stanowisko o którym piszecie, rotacja w działach IT jest duża,
My potrzebujemy do własnego działu, który zajmuje sie nowymi technologiami kogoś kto potrafi napisać jakąś aplikację (zgodnie z wymaganiami)
Potrzeba wyszła ze względu na kolegę, który odchodzi na kontraktowego programistę (własna działalność) w związku z tym trzeba go zastąpić.
To tyle .
Poza problemem z parkowaniem to same zalety i praca do 15.00
Anonymous - 28-05-2008, 18:18
A ja chcę powiedzieć, że jeśli ktoś szuka pracy w zawodzie informatyka (programowanie, admistracja lub analityk bądź też coś jeszcze innego) w Warszawie to proszę o kontakt
gulgulq - 29-05-2008, 07:36
a inżynierowie :)??
Anonymous - 29-05-2008, 09:17
gulgulq napisał/a: | a inżynierowie :)?? |
Jak najbardziej..
harpagan - 29-05-2008, 11:51
Cytat: | A ja chcę powiedzieć, że jeśli ktoś szuka pracy w zawodzie informatyka (programowanie, admistracja lub analityk bądź też coś jeszcze innego) w Warszawie to proszę o kontakt |
A co masz za ciekawe propozycje ?
gulgulq - 29-05-2008, 12:10
detlef napisał/a: | gulgulq napisał/a: | a inżynierowie :)?? |
Jak najbardziej.. |
o prosze, a cos wiecej??
wymagnia??
firma, stanowisko, zakres, pensja??
Anonymous - 16-06-2008, 19:25
Do Mitsumaniaków ze SZCZECINA :
francuska firma SII (http://pl.sii.eu/) poszukuje dwóch specjalistów w Szczecinie na stanowiska:
- programista SQL
Osoba składająca swoje dokumenty na to stanowisko powinna mieć skończone studia o profilu informatycznym. Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem.
- programista J2EE
Osoba składająca swoje dokumenty na to stanowisko powinna mieć skończone studia o profilu informatycznym oraz powinna mieć doświadczenie na podobnym stanowisku.
Oferta:
Atrakcyjna praca, w miłym środowisku pozwalająca na zdobywanie i poszerzanie zdobytej dotychczas wiedzy.
Oferta ważna jest "od zaraz".
Atrakcyjne warunki!
Jeśli ktoś spełnia w/w warunki lub zna kogoś spełniającego w/w warunki proszę o kontakt na PV.
stanik - 16-06-2008, 23:34
ooo, SII, kiedyś byłem w tej firmie na rozmowie...
Pozdrawiam
Krzyzak - 16-06-2008, 23:38
tez kiedys bylem - ale przedstawili kiepska oferte finansowa
zatrudniaja ludzi, ktorych potem wypozyczaja do innych firm - czyli zyja z posrednictwa
jedyny plus, to ze mozna bylo pracowac na dzialalnosci i nie oddawac 50% zarobkow do zus
Anonymous - 17-06-2008, 09:32
Krzyzak napisał/a: | tez kiedys bylem - ale przedstawili kiepska oferte finansowa
|
Oferta finansowa jest zależna od umiejętności i doświadczenia. Mi przedstawili bardzo dobrą ofertę, dwukrotnie lepszą niż miałem w poprzednim zakładzie pracy.
Krzyzak napisał/a: |
zatrudniaja ludzi, ktorych potem wypozyczaja do innych firm - czyli zyja z posrednictwa |
Hah, poniekąd tak ale nie ma w tym nic złego. W wielu miejscach z tego co wiem 80% jest zatrudnionych przez outsourcing. W 90% przypadków jeżeli jesteś dobry firma w której pracujesz będzie chciała cię wykupić oferując lepsze warunki. Jeśli skończysz jeden projekt i nie będziesz miał drugiego to nic się nie dzieje - kasę i tak dostaniesz. I prawda jest taka, że nie latasz co miesiąc do innej firmy - jeden projekt trwa przeważnie rok - półtora roku.
Poza tym, co półtora m-ca jest imprezka - nie tylko picie piwa ale też czynne wypady (kręgle, paintball etc.), wyjazdy szkoleniowe, pakiet socjalny. Niby normalne ale w wielu firmach nawet tego nie ma.
stanik - 17-06-2008, 09:43
dokładnie tak, wynajmuja swoich ludzi do prac w innych firmach. Kasowo mi wtedy akurat odpowiadało, ale bycie murzynem już mnie nie bawi, więc sie nie dogadaliśmy. Ale, może teraz mają lepsze warunki.
Anonymous - 17-06-2008, 10:04
stanik napisał/a: | dokładnie tak, wynajmuja swoich ludzi do prac w innych firmach. Kasowo mi wtedy akurat odpowiadało, ale bycie murzynem już mnie nie bawi, więc sie nie dogadaliśmy. Ale, może teraz mają lepsze warunki. |
A co to znaczy być murzynem?
Czyżbyś się honorem uniósł, że nie będziesz pracował jako freelancer? Proponuje trochę przemyślenia tego co się pisze - możesz kogoś obrazić..
|
|
|