Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Uwaga! Ten pedofil gwałci w biały dzień (FOTO)
Juiceman - 21-05-2008, 15:45 Temat postu: Uwaga! Ten pedofil gwałci w biały dzień (FOTO) Myślę, iż to odpowiednie miejsce Rysopis sprawcy pod linkiem:
Cytat: | Chłopiec szedł do kościoła obok stadionu Lechii przy ulicy Traugutta w Gdańsku. Pedofil zaciągnął go w krzaki i brutalnie zgwałcił - pisze dziennik.pl
Zboczeńca szuka policja i prokuratura. |
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=499055
akbi - 21-05-2008, 16:04
czytałem o tym dzisiaj ... dla mnie to tragedia .... powinni złapać tego ********* i bez wyroku dożywocie
Anonymous - 21-05-2008, 19:44
akbi napisał/a: | czytałem o tym dzisiaj ... dla mnie to tragedia .... powinni złapać tego ********* i bez wyroku dożywocie | drzewo i lina......
Juiceman - 21-05-2008, 20:42
dm17 napisał/a: | akbi napisał/a: | czytałem o tym dzisiaj ... dla mnie to tragedia .... powinni złapać tego ********* i bez wyroku dożywocie | drzewo i lina...... |
Nie kumam Was ; ) wystarczy mu wypalić napis pedofil na czole i puścić na miasto ; )
josie - 21-05-2008, 20:53
dm17 napisał/a: | drzewo i lina...... |
Najpierw do pierdla na 2 miesiące - tam się nim odpowiednio zajmą, a potem dopiero na drzewo i lina
Anonymous - 21-05-2008, 22:11
josie napisał/a: | tam się nim odpowiednio zajmą |
dokładnie, zajmą się nim tak, że sam poprosi o drzewo i linę
siwek - 21-05-2008, 22:16
koleś chory psychicznie z sieczką zamiast mózgu a dzieciak uraz psychiczny do końca życia...
niestety prawo u nas jest za łagodne w takich przypadkach bo się ciężej karze kradzież za 300zł niż gwałt na dziecku...
akbi napisał/a: | powinni złapać tego ********* i bez wyroku dożywocie |
chcesz na niego płacić i go utrzymywać?? a on bedzie sobie milutko w pierdlu do końca życia na twój koszt żył i nic mu nie bedzie brakowało...
Anonymous - 21-05-2008, 22:25
josie napisał/a: | dm17 napisał/a: | drzewo i lina...... |
Najpierw do pierdla na 2 miesiące - tam się nim odpowiednio zajmą, a potem dopiero na drzewo i lina | Oki przystaje na Twój wariant - ale wszystkim w celi dać jeszcze żyletki
siwek - 21-05-2008, 22:27
dm17 napisał/a: | josie napisał/a: | dm17 napisał/a: | drzewo i lina...... |
Najpierw do pierdla na 2 miesiące - tam się nim odpowiednio zajmą, a potem dopiero na drzewo i lina | Oki przystaje na Twój wariant - ale wszystkim w celi dać jeszcze żyletki |
uwierz mi że oni poradzą sobie z nim bez żyletek
i by mu sie wszystkiego odechciało
Cezar - 21-05-2008, 22:44
no niestety takie typy siedza w pojedynczych celach i raczej kontaktu z innymi osadzonymi nie maja, a szkoda
dm17 napisał/a: | drzewo i lina...... |
a moze tak pare dni pierw pomeczyc?
Juiceman - 21-05-2008, 23:33
EEEEe... moja opcja chyba najlepsza najtansza i wyzyc sie mozna ; ).
Zylteki dla wiezniow heh predzej je wiezniowie zjedza zeby wyjsc na chwile z pierdla. Cezar wie co mowie ; ]
A co do takich delikwentow oni nie maja spacerow z innymi nigdy?
Cezar - 22-05-2008, 00:00
Juiceman napisał/a: | oni nie maja spacerow z innymi nigdy? |
sami spaceruja
Morfi - 22-05-2008, 00:31
Na miasto z takim. Dzielnica sie nim zajmnie
Anonymous - 23-05-2008, 08:36
Juiceman napisał/a: | EEEEe... moja opcja chyba najlepsza najtansza i wyzyc sie mozna ; ).
Zylteki dla wiezniow heh predzej je wiezniowie zjedza zeby wyjsc na chwile z pierdla. Cezar wie co mowie ; ]
A co do takich delikwentow oni nie maja spacerow z innymi nigdy? |
No to przywiązać na spacerniaku przez kilka dni do stołu ze spuszczonymi spodniami Potem do celi z generałami na 2 dni potem oddać rodzicom..... mają prawo pierwokupu
siwek - 23-05-2008, 08:41
dm17 napisał/a: | No to przywiązać na spacerniaku przez kilka dni do stołu ze spuszczonymi spodniami Potem do celi z generałami na 2 dni potem oddać rodzicom..... mają prawo pierwokupu |
i tak się z nimi powinno robić
|
|
|