Forum Dla Pań - Biżuteria dla Mitsumaniaczek :) 

Juiceman - 27-05-2008, 20:21 Temat postu: Biżuteria dla Mitsumaniaczek :) Drogie panie co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc? Chciałbym się także co byście widziały w tym miejscu czy pierścionki, broszki, wisiorki czy bransoletki? Także z jakie materiału byście coś takiego chciały, a co najważniejsze czy w ogóle : ) 

Pytam się bo znam dobrego artystę, a dziś miałem przyjemność widzieć się z Nim na wernisażu jego córki Magdaleny Geremesz : ) 

No Drogie Panie słucham       

[ Dodano: 28-05-2008, 14:39 ]

Czyli brak zainteresowania ? : )
												 ruslana81 - 30-05-2008, 07:08
  Juiceman!! dopiero teraz znalazłam ten temat! 

Ja jestem pierwsza chętna! Najlepiej pierścionek i wisiorek, srebrny z czerwonymi kamykami (hehe - najlepsze byłyby rubiny, ale może jednak bez szaleństw, bo cena będzie zaporowa) - więc wystarczyłyby czerwone cyrkonie w srebrze...ooooo.....marzę o czymś takim, w kształcie znanym wszystkim miłośnikom mitsu....    

Proponuję wielkość 1 cm x 1 cm.

Jeśli można coś takiego wykonać to bosssko....
												 czarna - 30-05-2008, 07:36
  tak tak pierścionek mógłby się sprawdzić   
												 JCH - 30-05-2008, 09:51

| Juiceman napisał/a: | 	 		  | co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc | 	  Jest już taki Mitsumaniak, który zaręczając się wręczył dziewczynie pierścionek z logo Mitsu   

A znaleźć można go tam gdzie ten zlot.
												 Juiceman - 30-05-2008, 10:35
  W takim razie czekam na większy odzew    Bo na razie pierścionek ma najwięcej głosów, następne pyt. z jakiego materiału byście chcieli je mieć.(będziemy wiedzieć jaka była by tego cena) 

Jeśli więcej Was się wypowie tu, to porozmawiamy z Władzami Forumowymi co Oni o tym sądzą.

ruslana81 myślę, iż nie powinno być kłopotu z tym;]
												 ruslana81 - 30-05-2008, 11:10
  Juiceman, obawiam się, że na tym będzie koniec z odzewem    Pań raczej u nas mało, a i nie każda pewnie gustuje w takiej biżuterii.

Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką).  Warto zapłacić za takie "unikaty"     Poza tym ogólnie wiadomo - pasja kosztuje (a najwięcej ta wspólna, czyli samochody     )

Ponownie odnośnie materiału - srebro+cyrkonie (czerwone rzecz jasna     ).
												 Anonymous - 30-05-2008, 11:44

| ruslana81 napisał/a: | 	 		  |  Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką).  | 	   Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie. Bezdyskusyjnie!   
												 sylka - 30-05-2008, 12:26
  hmmm a ja myślę o kolczykach, wiszących, srebrnych, na końcu niech się dynda taki malutki znaczek (wiadomo jaki) srebrny lub czerwony. Mogą być na sztyft i albo na początku znaczek, a dalej już tylko część wisząca np z kuleczką na końcu lub bez niczego, albo odwrotnie najpierw kuleczka, a na końcu znaczek. Całość bardzo delikatna, drobna, bez przesadyzmu, nie chcemy mieć potem uszu do ramion    Na bransoletkę też bym się pisała, a pierścionek nie bardzo, ale to dlatego, że poza insygniami małżeńskimi to nic nie noszę na palcach  
												 ruslana81 - 30-05-2008, 13:44

| gregorbu napisał/a: | 	 		  | Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie.  | 	  

ta, którą widzieliśmy wczoraj?   
												 cns80 - 30-05-2008, 14:01
  A ja bym swojej żonie chętnie kupił takie małe srebrne kolczyki na 1 cm cienkiego łańcuszka i z około 1 cm wielkości logiem Mitsu (ale srebrnym, ew. mały diament). Podoba mi się taka delikatna biżuteria, a logo Mitsu jest wdzięczniejszym symbolem niż gwiazda Merca     

Wisiorek tego samego typu na cienkim łańcuszku też bym kupił. Niech ma   
												 t_a_s - 30-05-2008, 14:49
  cns80, popieram, aczkolwiek niekoniecznie diament    A ja logo wolałabym na kolczykach czerwone logo, srebrne, pierścionków generalnie nie noszę, ale kolczyki owszem.
												 Anonymous - 30-05-2008, 14:50

| ruslana81 napisał/a: | 	 		   	  | gregorbu napisał/a: | 	 		  | Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie.  | 	  

ta, którą widzieliśmy wczoraj?     | 	   Tę też dostanisz, gdy tylko wyrwę się sam z domu.     

W temacie misiowej biżuterii chciałbym dodać, iż dobrze byłoby, by logo było dyskretne - w przeciwym razie byłaby to choinka, a to - jak dla mnie - zalatuje wiochą.    Ciekawe, co na ten temat sądzą nasze Panie.
												 ruslana81 - 30-05-2008, 15:04

myślę, że mniej więcej w tej wielkości byłoby OK...(bez tła) mniejsze nie odda symbolu, a będzie wyglądało jak jakieś listki czy cuś...
												 koszmarek - 30-05-2008, 16:09
  bransoletka jest spoko.. jeśli już;)
												 krotka - 31-05-2008, 20:39
  ja jak już to zawieszka do telefonu    nie lubię udziwnionej biżuterii i logo MM, czy Mitstubishi np na pierścionku wyglądałoby moim zdaniem trochę tandetnie  

| 

|  

|