Scoupe - podoba mi sie tez scoupe jake to autko?
rosomak1983 - 28-05-2008, 15:37 Temat postu: podoba mi sie tez scoupe jake to autko? Zastanawiem sie równiez nad scoupe.Mozecie mi cos o nim powiedziec?Warto go kupic jak z czesciami itp. Jego cena na rynku jest smiesznie niska.
seba77 - 08-01-2009, 11:27
Wiem ze troszke po czasie Ale jakis czas temu mialem okazje sie takim autkiem z 1997 roku przejechac 2.0 16v .No i nie powalilo mnie na kolana zwlaszcza osiagi psełdo sportowe hehe ,strasznie plastikowe w srodeczku i srednia przyjemnosc z jazdy i stylistyka albo sie ja kocha albo nienawidzi
ps.Ja osobiscie bym nie zainwestowal złociszy w takie autko lepiej jekiegos eclipsa ;p
Anonymous - 08-01-2009, 12:07
seba77, nie coupe tylko scoupe
seba77 - 06-03-2009, 18:51
deenbe napisał/a: | nie coupe tylko scoupe | fakt przeoczenie
luzak - 16-03-2009, 21:33
witam ja posiadam s coupe z 1993 fakty są takie że w środeczku niema rewelacji ,co do wyposażenia jak na ten rocznik to nic nie brakuje elektryka szyb jest lusterek także , elektrycznie zwalniany zamek bagażnika ,nie wszyscy to mają a słyszałem że roczniki 95 i 96 są jeszcze lepiej wyposażone co do jazdy tym samochodem to nie narzekam zawieszenie orginalne bardzo dobrze współpracuje z tym pojazdem a jednostka napędowa ja akurat posiadam 15 ls 94 konie i mam czym przyśpieszyć ale jak chodzi o moc to polecam 1.5 gt on już ma 116 koni i daje sobie rade z przyśpieszeniem z nie jednym autkiem jak na takie pieniądze jakie one kosztują to autko godne uwagi polecam a z częściami też nie ma problemu posiadam wszystkie części do s coupe 1993-1996 jak ja nie będę miał to mam mnóstwo nrów do ludzi posiadających części więc problemu większego niema Pozdrawiam
|
|
|