To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Gdzie sprawdzić poduszki w lublinie?

Anonymous - 02-06-2008, 16:50
Temat postu: Gdzie sprawdzić poduszki w lublinie?
Witam,
Od pewnego czasu świeci mi kontrolka SRS w Cari. Czy polecacie jakiegoś elektryka samochodowego w lublinie? W ASO krzyczą 120 zł za samo skasowanie błędu. Wcześniej jednak przydało by się usunąć przyczynę. Dodam, że taśmy pod siedzeniami są ok i klakson też działa, wiec sam raczej tutaj nie nawojuje dużo.
Pozdrawiam!

kordiank2 - 05-06-2008, 19:32

jeśli nie miałeś strzelonych poduch, to pewnie coś na kostkach sie poluzowało. mogę zdiagnozować duuużo taniej niż w aso :lol: - mam ze sobą sprzęt. zainstalowałem się w Świdniku. W Lublinie jestem codziennie od 9.00 do 15.00. Chętnie pomogę do 12 czerwca na miejscu, a potem to mnie szukaj na Podlasiu :D
macia - 05-06-2008, 20:23

Stein powiem Ci tak: w poprzednim galancie nabijałem u przysłowiowego pana Cześka, bo niby dobrze i tanio. Zapłaciłem wtedy 150zł. W wakacje ubiegłego roku z nowym galantem pojechałem do ASO i tam (Pan Marek, jakby co mam telefon :wink: ) zrobiłem za 200zł kompletną dezynfekcję, płukanie itd. itp. wraz z nabiciem... Myślę, że nie warto kombinować. Jak chcesz mieć zrobione porządnie, to dopłać te 20-50zł i będziesz zadowolony.
Anonymous - 08-06-2008, 21:10

Wielkie podziękowania dla Kordiank2 za pomoc przy podusiach. Pomimo trudności z połączeniem udało sie wykasować błąd :)
Anonymous - 10-06-2008, 23:49

A czy ktoś orientuję sie gdzie mogę zdjagnozowac mój ABS. Autko przestało 8 h na parkingu i po uruchomieniu zapaliła się kontrolka ABS-u i nie chce zgasnąć. Wiem, że najlepiej udać się do ASO, ale może ktoś zna inny sposób, warsztat.
pawela - 11-06-2008, 11:21

Elektrownik napisał/a:
A czy ktoś orientuję sie gdzie mogę zdjagnozowac mój ABS. Autko przestało 8 h na parkingu i po uruchomieniu zapaliła się kontrolka ABS-u i nie chce zgasnąć. Wiem, że najlepiej udać się do ASO, ale może ktoś zna inny sposób, warsztat.

uderz do pawel129, on miał swego czasu problem z kontrolką ABS i chyba udało mu się go rozwiązać. Prawdopodobnie padł/zawilgotniał/zaśniedział jeden z czujników przy kole.