To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

EVO - Techniczne - szyba przednia do evo...

Anonymous - 24-04-2006, 00:37
Temat postu: szyba przednia do evo...
czy prawdą jest ze przednia szyba do evo 8 jest taka sama jak do zwyklego lancera z roku 2003/2004?!
Karwoś - 24-04-2006, 20:15

Mi się wydaje że nie - ale to raczej pytanie do Jacka.

A w innym temacie - może te zderzaki to i do mojego lancerka by pasowały ?? Czy tylko do EVO WRX i STi??

Anonymous - 24-04-2006, 23:40

Karwoś napisał/a:
A w innym temacie - może te zderzaki to i do mojego lancerka by pasowały ?? Czy tylko do EVO WRX i STi??

mysle ze ani do tego, ani do tego :lol:

Hubeeert - 24-04-2006, 23:43

Karwoś napisał/a:
EVO WRX i STi??

EVO to może być Omega EVO 500, MB 190 2,5 16V EVO, Lancer EVO
ale nie WRX ani STi - to może być tylko Subaru Impreza

:mrgreen:

Anonymous - 25-04-2006, 00:11

evo to moze byc jeszcze seat ibiza tdi...

interesuje mnie temat szyby bo wlasnie czeka na wymiane i jedna firma szklarszka twierdzi ze to to samo, a inna ze nie... cena 410euro w serwisie nie jest zadowalajaca z zwykla mozna za 350zl kupic...

no nic bede musial walczyc dalej...

Karwoś napisał/a:

przegladaj gielde... nie wiem czy zderzak z evo 8 podpasuje ale mysle ze maly spoilerek z evo 8 bedzie pasowac...

jakby co to zapraszam na priva...

Anonymous - 25-04-2006, 08:02

mammoth napisał/a:
interesuje mnie temat szyby bo wlasnie czeka na wymiane i jedna firma szklarszka twierdzi ze to to samo, a inna ze nie... cena 410euro w serwisie nie jest zadowalajaca z zwykla mozna za 350zl kupic...

masz zamiar sobie sam wstawic ta szybe? niech ten serwis ktory twierdzi ze pasuje ja wstawi i juz.

Anonymous - 25-04-2006, 09:15

no nie, sam tego nie robie, zrobia mi to w warsztacie tylko wedlug Jaan autoszyby i K.R Glass szyby od lancera 2,0 i lancera evo 8 niczym sie nie roznia a od innej firmy nie dostalem takiego info...