To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - VI SPOT PODKARPACIA

Monia - 10-06-2008, 21:15
Temat postu: VI SPOT PODKARPACIA
W związku z szalonym ruchem na forum postanowiłam sama do siebie napisać :)

Jak już pisałam, padła propozycja aby kolejny spot połączyć ze spotem Aseterek.
Ten pomysł wydał mi się ciekawy, aczkolwiek nie kryję obaw.. Jednak myślę że trzeba spróbowac, zważywszy na ruch na naszym forum i na taki sam ruch na forum astry :roll:

Wiemy że;

Miejsce: Mielec parking pod TESCO, następnie przejazd : Rzemień - grill
Kiedy: 10. SIERPIEń 2008R
Godzina: 13.00 (+ 30min dla dojeżdzających)
Plan: grill / ognisko ( to co masz ochotę zabierz ze sobą, nie tylko kiełbaske na grilla ;) )

PrzedSPOT w Rzeszowie o 12.00 na parkingu pod PRAKTIKEREM i stąd jedziemy gr która przybędzie <a będzie kilka osob :D > jedziemy podbijać Mielec :D

Szanowni Mitsumaniaki i Maniaczki jeśli jest to możliwe to piszcie co sądzicie i w gole czy jest możliwe aby taki spot się odbył :| bo jak nie to robie grilla nad Sanem i się sama upiję z rozpaczy :mrgreen: :) Pozdrawiam.

kielurkk - 10-06-2008, 22:51

Monia napisał/a:
Miejsce: Mielec (dokładniejsze miejsce spotkania się ustali),

miejsce na grila proponuję ośrodek wczasowy "Rzemień" w Rzemieniu :) 11 km na południe od Mielca
Monia napisał/a:
Kiedy:

ten termin tez mi pasuje :D
Monia napisał/a:
Godzina: od 12 w dół... ( ja proponuję o 14 być już w Mielcu)

popieram
Monia napisał/a:
Plan: grill / ognisko.

można dorzucić jeszcze jakies piffffffko 8)
Monia napisał/a:
bo jak nie to robie grilla nad Sanem i się sama upiję z rozpaczy

a to tak się da ??????? :shock:

Hiszpan - 10-06-2008, 22:54

Monia napisał/a:
W związku z szalonym ruchem na forum postanowiłam sama do siebie napisać :)

Monia, ogólnie chyba się zaczął sezon urlopowy, bo na całym forum bezruch :doubt: nie tylko u nas

gulgulq - 11-06-2008, 07:25

ano..dlatego mysle żeby narazie dac na luz..
i dopiero gdzieś w połowie sieprnia pomyślec o spocie

Monia biarąc pod uwagę ilośc obiecanych 0.7 :) to upijesz sieze trzy razy :P :P

Rzemień - ok
Godzina - ok, ewentualnie poźniej, ciezko bedzie przy 30-pniowym upale wysiedzieć przy grillu :twisted:

Sądząc po "zważywszy na ruch na naszym forum" Monia już za mna tęsknisz :lol: :lol: :lol:

Monia - 11-06-2008, 17:45

gulgulq, no własnie trafiłeś :p i tak szkoda ze tym razem nie masz żadnych gadżetów do rozdania bo byśmy spota juz musieli robić :P
Nikon - 11-06-2008, 19:44

Dla mnie termin jest ok, miejsce też jest ok, a co do godziny to się muszę tu zastanowić bo daleko mam :D i nie wiem jeszcze o której wyjadę :D :D
Hiszpan - 11-06-2008, 20:36

Nikon napisał/a:
Dla mnie termin jest ok, miejsce też jest ok, a co do godziny to się muszę tu zastanowić bo daleko mam :D i nie wiem jeszcze o której wyjadę :D :D

Koniecznie ze dwa dni wcześniej :badgrin: :mrgreen: :badgrin: :mrgreen: :badgrin:
:wink:

gulgulq - 12-06-2008, 08:02

Nikon napisał/a:

no wiadome ;) skoro chcesz %% uraczyć się to obowiązkowo na rolkach trzeba jechac ;) :)

Monia - 12-06-2008, 17:46

a kiedy ten termin jest ?? :>
Tweety - 14-06-2008, 17:14

Dla mnie wszystko cacy tylko nie ta data - 27 lipca będę 700 km od Mielca i ciężko będzie wpaść, choćby na chwilkę... :doubt:
Hiszpan - 14-06-2008, 17:39

Wniosek: Monia - ankieta :mrgreen:
Anonymous - 14-06-2008, 21:20

dla mnie ok data miejsce a jeżeli innym nie odpowiada ja się dostosuje czasowo a ankieta to dobra sprawa ;)
Monia - 15-06-2008, 13:50

yhym tylko ze w ankiecie wypowie sie 5 osob bo reszta na pisze ze za dużo możliwości, dlatego ppiszcie swoje propozycje... :)
gulgulq - 16-06-2008, 07:17

gulgulq napisał/a:
i dopiero gdzieś w połowie sieprnia pomyślec o spocie

bedzie po sezonie urlopowym praktycznie ;)

Monia - 16-06-2008, 16:48

róbcie sobie jak chcecie :P