[02-06]Lancer CS0 - Lancer 1.6 - kilka pytań
Anonymous - 17-06-2008, 17:49 Temat postu: Lancer 1.6 - kilka pytań Witam,
To mój pierwszy post na forum. Niedawno nabyłem drogą kupna lancera kombi 1.6 z 2003r (śmiga aż miło ) i mam parę pytań:
-nie działa w nim elektryczna regulacja położenia świateł. Czy może jest to wina jakiegoś bezpiecznika? jeżeli tak to gdzie się on znajduje? Chciałbym sprawdzić czy to tylko ewentualny bezpiecznik czy może zwalone są siłowniki? Poza tym w pozycji "0" światła trzeba ustawić manualnie. Proszę o jakieś wskazówki dotyczące wysokości, tak żeby były ustawione poprawnie.
-gdzie można kupić taką specjalną matę ochronną do bagażnika?
- jak wyjąć żaróweczkę podświetlającą popielniczkę - czy jest ona na wcisk? czy jakoś inaczej się ją wyjmuje? (próbowałem ją wyciągnąć, ale jakoś nie chciała wyjść. może potrzeba użyć więcej siły?)
Na razie to wszystko.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
akbi - 18-06-2008, 08:27
Ortotrop, co do świateł to proponuje podjechać na stację diagnostyczną - koszt ich ustawienia to 10-15 zł, samemu ciężko jest odpowiedni strumień światła
Artii - 18-06-2008, 17:28
Mate kupisz na allegro.
Anonymous - 19-06-2008, 08:58
Dzięki, poszukam.
Pawel`85 - 20-06-2008, 11:29
A żarówkę poprostu wyjmujesz musisz włożyć troszkę siły bo mało jest miejsca żeby ja dobrze chwyć. no i uważaj żeby jej nie zgnieść. Pozdro
agentusek - 29-06-2008, 23:25 Temat postu: Re: Lancer 1.6 - kilka pytań
Ortotrop napisał/a: | Witam,
- jak wyjąć żaróweczkę podświetlającą popielniczkę - czy jest ona na wcisk? czy jakoś inaczej |
dzis wymienialem jest na wcisk, w plackie szczypy i do gory, nie za mocno sciskaj
|
|
|