Carisma - FAQ - [Carisma] Jak zdemontowac drzwi przednie
Anonymous - 23-06-2008, 10:10 Temat postu: [Carisma] Jak zdemontowac drzwi przednie Odkrecilem sruby za zaslepkami, dolne zatrzaski popuscilem ale dzrzwi nie moglem rozebrac. Jak wydrzec panel do otwierania szyb? Bo chyba to mi trzymalo drzwi i nie moglem zdjac.
Cos mi trzeszczy w te upaly jak otwieram dzrzwi - chyba zawiasy i chce to obejrzec. Poza tym cos mi szyby na kostce koleboca.
Moze ktos cos podobnego mial?
Anonymous - 23-06-2008, 11:00
masz jeszcze srube za klamka i w uchwycie do pociagania za drzwi, potem tylko wysuwasz do gory.
panel od szyb niczego nie trzyma. jest on na kablu ktory mozna odlaczyc jak zdejmiesz tapicerke.
Anonymous - 23-06-2008, 11:41
Kurde wydaje mi sie ze te sruby tez wykrecilem i dalej cos trzymalo. Ta od uchwytu na bank wykrecalem - ale sprobuje w takim razie jeszcze raz.
rafq - 23-06-2008, 11:47
Poszukaj jeszcze dokładnie zaślepek, może coś przeoczyłeś... Ja w colcie przeoczyłem kiedyś zaślepkę na główną dużą śrubę na środku drzwi i taką mniejszą we wgłębieniu gdzie się wkłada rękę jak się chce zamknąć drzwi. Polecam szukać takich zaślepek z dolnej perspektywy
Chooper - 23-06-2008, 19:55
ciągnniesz na dole do siebie i wyskoczy z zatrzasków a potem cały boczek do góry co by z bolca od zamka zszedł i po sprawie
|
|
|