Space Star Techniczne - [MSS ALL] ELEKTRYKA Czujnik temperatury zewnętrznej
Anonymous - 28-04-2006, 13:09 Temat postu: [MSS ALL] ELEKTRYKA Czujnik temperatury zewnętrznej Jak w temacie - gdzie to ustrojstwo jest bo od tygodnia cos glupieje i chcialbym sprawdzic czy jakis kabelek nie jest luzny...
JCH - 28-04-2006, 21:05 Temat postu: Czujnik temperatury Wydaje mi się że jest pod przednim zderzakiem. Pod - mam na myśli wewnątrz, pomiędzy zderzakiem a chłodnicą. Ale tak na 100 % to musiałbym to jeszcze sprawdzić.
Był też kiedyś wątek o czujniku temp. w Carismie, że niby jest w lusterku kierowcy ..... Poszukaj jeszcze na forum, być może było to wyjaśnione do końca.
Dyzio i Saba - 29-04-2006, 17:26
Jest za zderzakiem pod "klaksonem" (przy lewym reflektorze).
Anonymous - 08-05-2006, 20:05 Temat postu: Re: czujnik temperatury zewnętrznej MSS
ps napisał/a: | Jak w temacie - gdzie to ustrojstwo jest bo od tygodnia cos glupieje i chcialbym sprawdzic czy jakis kabelek nie jest luzny... |
Tak może troche "off topic" choc dotyczy to czujnika temperatury... a wiecie ile trwa wymiana czujnika temperatury w autoryzowanym serwisie?? Jakis czas temu mialem (nie)przyjemność spędzić w serwisie RMF... 2 godziny i 15 minut czekając aż Panowie wymienią czujnik.
A jaki był twój czas dotarcia/wymiany?
Dyzio i Saba - 08-05-2006, 20:21
Jest tam bardzo trudny dostęp.Ja zobaczyłem go po zdjęciu zderzaka (potrzebowałem dostać się do klaksonu).Może jakoś udało by się go wymienić po zdjęciu zbiorniczka wyrównawczego ale dostęp jest bardzo ciężki.
|
|
|