To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] ELEKTRYKA Czujnik temperatury zewnętrznej

Anonymous - 28-04-2006, 13:09
Temat postu: [MSS ALL] ELEKTRYKA Czujnik temperatury zewnętrznej
Jak w temacie - gdzie to ustrojstwo jest bo od tygodnia cos glupieje i chcialbym sprawdzic czy jakis kabelek nie jest luzny...
JCH - 28-04-2006, 21:05
Temat postu: Czujnik temperatury
Wydaje mi się że jest pod przednim zderzakiem. Pod - mam na myśli wewnątrz, pomiędzy zderzakiem a chłodnicą. Ale tak na 100 % to musiałbym to jeszcze sprawdzić.
Był też kiedyś wątek o czujniku temp. w Carismie, że niby jest w lusterku kierowcy ..... Poszukaj jeszcze na forum, być może było to wyjaśnione do końca.

Dyzio i Saba - 29-04-2006, 17:26

Jest za zderzakiem pod "klaksonem" (przy lewym reflektorze).
Anonymous - 08-05-2006, 20:05
Temat postu: Re: czujnik temperatury zewnętrznej MSS
ps napisał/a:
Jak w temacie - gdzie to ustrojstwo jest bo od tygodnia cos glupieje i chcialbym sprawdzic czy jakis kabelek nie jest luzny...

Tak może troche "off topic" choc dotyczy to czujnika temperatury... a wiecie ile trwa wymiana czujnika temperatury w autoryzowanym serwisie?? :) Jakis czas temu mialem (nie)przyjemność spędzić w serwisie RMF... 2 godziny i 15 minut czekając aż Panowie wymienią czujnik.

A jaki był twój czas dotarcia/wymiany?

Dyzio i Saba - 08-05-2006, 20:21

Jest tam bardzo trudny dostęp.Ja zobaczyłem go po zdjęciu zderzaka (potrzebowałem dostać się do klaksonu).Może jakoś udało by się go wymienić po zdjęciu zbiorniczka wyrównawczego ale dostęp jest bardzo ciężki.