To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Gdzie naprawiacie miski

rosomak1983 - 26-06-2008, 01:36
Temat postu: Gdzie naprawiacie miski
Drodzy mitsumaniacy dajcie jakies namiary na dobrego znającego sie na miskach mechanika który w dodatku bedzie w miare tani. Mam do zrobienia pare pierdółek. Gdzie naprawicie chodzi mi w pobliżu Rzeszowa. POZDRAWIAM
Monia - 26-06-2008, 18:25

Mój Miś się nie psuje, ale wszelkie jakieś wymiany i ewentualne drobne naprawy to u sprawdzonego mechanika w moim mieście.. :p
Anonymous - 26-06-2008, 18:48

A ja naprawialem swojego w centrum Rzeszowa u takiego kolesia który prywatnie prowadzi warsztat.Koles rzetelny,nie zdziera kasy(jak inni u których bylem) i co najwazniejsze blisko mnie-z 300 m :D :wink: .Ps co niektórzy kazali mi rozgladac sie za nowym silnikem,szukali niewiadomo jakich problemow a ten typ ich wysmial-odstawilem mu autko,na drugi dzien przyjechalem,zaplacilem 80 zl i autko do dzis chodzi jak zegarek :D
Tweety - 26-06-2008, 23:07

Vippo - Ty tu nie chwal tylko pisz gdzie to taki fachowiec? ulica? adres? :?:
rosomak1983 - 27-06-2008, 02:52

Monia,
rosomak1983 napisał/a:
chodzi mi w pobliżu Rzeszowa

vippo, dawaj namiary najlepiej na forum a jak nie to na priv :D

gulgulq - 27-06-2008, 08:01

ewentualne namiary plus referencje ;) prze Państwa to bardzo prosze wrzucać tutaj:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=2766

Anonymous - 27-06-2008, 20:08

ehmmm...jak sie nie myle to jest to ul.Reymonta :roll: .Trzeba jechac pod wiadukt ta uliczka i tam jakies 200 m od wiaduktu jest tabliczka;Naprawa samochodów amerykańskich i cos tam cos tam :P ..Troche mylna nazwa bo naprawiaja wszystkie auta :) z tego co rozmawialem :P .....Jeszcze jutro sie dokladnie upewnie czy jest to Reymonta i dam znac.Ps podkreslam ze gosc prywatnie naprawia samochody..