To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - Co jest z userami Pinina?

Jackie - 03-06-2005, 15:22
Temat postu: Co jest z userami Pinina?
No kurcze, nie wierzę, że nie ma nikogo kto ma to autko. Taki samochodzik i żadnego użytkownika?? Czekam na jakiś odzew.
Pozdrawiam

JCH - 03-06-2005, 16:19

No bo to jakieś dziwne auto jest ..... :lol:
Ja bym takiego nie chciał. No chyba żeby dali 8)

Jackie - 03-06-2005, 18:30

Nie znasz się 8) Pinin przy bliższym poznaniu daje się polubić, ja nim bardzo lubię jeździć a i stylistycznie nawiązuje do Pajero, które w moim odczuciu jest jednym z najładniejszych. Howgh :wink:
Pozdrawiam

Anonymous - 03-06-2005, 20:31

W Wawce widać ich całkiem dużo. Jeżdżą nimi głównie młodzi ludzie. Dlatego tym bardziej dziwi, że ich tu nie ma. Dla starszych gości z brzuszkiem ten samochód nie pasuje.
JCH - 04-06-2005, 00:28

Jackie napisał/a:
Nie znasz się 8) Pinin przy bliższym poznaniu daje się polubić, ja nim bardzo lubię jeździć a i stylistycznie nawiązuje do Pajero, które w moim odczuciu jest jednym z najładniejszych. Howgh :wink:
Pozdrawiam

To zawsze będzie rzecz gustu. Może i w Pajero jest harmonia kształtu, proporcji, itp jednak IMHO w Pininie tego nie uświadczysz. O niebo lepiej prezentuje się Pajero 3 drzwiowe, których też w Polsce nie widać.
No chyba, że Pinin faktycznie pozwoli się przekonać. To ja poproszę 1 szt na weekend ;) Postaram się oddać w nienaruszonym stanie :lol:

BTW .... Renault samo z siebie zaprasza na jazdy próbne. Może by tak MMC też coś pomyślało :roll:

Anonymous - 04-07-2005, 14:14

Szkoda, że w Bydgoszczy nie było Pinina do jazdy, pewnie bardziej bym się przekonał. Jak dla mnie musiałoby być ciut dłuższe i mieć mocniejszy silnik i jak się dobierze odpowiedni kolor (w katalogu widziałem ich dużo) i parę akcesoriów upięksających to całkiem całkiem.
Rafal_Szczecin - 04-07-2005, 14:53

mi sie tam pinin nie zabardzo widzi, pomniejszony pajero, a najladniejsza terenowka Mitsu to ta : http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C376300

wolalbym ta po prawej ze zderzakami w kolorze nadwozia i ze srebnym znaczkiem. pajero sport(montero) jest poprostu PRZE cudowne,

a wlasnie nie wiecie moze czemu mitsu zmienil kolor znaczka i od (chyba 2002) jest srebrny a nie czerowny ??

Jackie - 05-07-2005, 13:27

Co do znaczka i jego koloru to wychodzi nam bokiem współpraca z DC, niestety.......

pozdrawiam

Rafal_Szczecin - 05-07-2005, 14:11

Czy moglbys rozwinac swoja wypowiedz ? z checia sie dowiem czegos :) jezeli to nie tajemnica zawodowa oczywiscie.

ale przyznacie ze montero jest pinknty poprostu :)

Jackie - 05-07-2005, 20:50

Zgodnie z życzeniem:
W pierwszej opcji mariażu z DC (Daimler Chrysler) miało dojść do ujednolicenia marek (znaczy różniłyby się tylko znaczkami) a pierwszym Skór...sorry "skowronkiem" miał byc srebrny znaczek nawiązujący do gwiazdy Merca. Na całe szczęście miski się nieco opamiętały i pożegnaliśmy DC, uwaga sarkazm: och jak mi przykro...; koniec sarkazmu. :wink:
Pozdrawiam

RAFUROS - 27-08-2005, 22:12
Temat postu: Re: Co jest z userami Pinina?
Jackie napisał/a:
No kurcze, nie wierzę, że nie ma nikogo kto ma to autko. Taki samochodzik i żadnego użytkownika?? Czekam na jakiś odzew.
Pozdrawiam

SIEMA!WŁAŚNIE ZNALZŁEM TĄ STRONĘ I TWOJE PYTANIE O PININA,MAM PININA GDI.SUPER FURKA!
RAFUROS

Anonymous - 28-08-2005, 00:05

Jackie napisał/a:

Na całe szczęście miski się nieco opamiętały i pożegnaliśmy DC

to znaczy że chcesz powiedzieć, że MMC powiedziało DC wynocha???

Jackie - 28-08-2005, 21:31

minimus napisał/a:
to znaczy że chcesz powiedzieć, że MMC powiedziało DC wynocha???

Yeap, choć to jeszcze potrwa.

RAFUROS - 01-09-2005, 23:26

POSZUKUJĘ OSŁONY KOŁA ZAPASOWEGO DO PAJERO PININ MOŻE KTOŚ WIE GDZIE KUPIE TAKĄ OSŁONE Z CHROMOWANĄ OBRĘCZĄ I PLASTIKOWYM DEKLEM TANIEJ NIŻ W SALONIE?
TNT - 02-09-2005, 00:05

Odpowiedz prosta trzeba pogadac z Jackie :mrgreen: