To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Taadammm new tarcze zegarów mam :p

Monia - 01-07-2008, 22:06
Temat postu: Taadammm new tarcze zegarów mam :p

LOL jestem jeszcze pod wrażeniem
Jak Hiszpanek się chwali to ja też :] :p

Nikon - 01-07-2008, 22:15

No Moniś śliczne zegarki :D gratulacje zakupu :) ile taka przyjemność??
Monia - 01-07-2008, 22:34

Nikon, jedyne 205zł z kosztami przesyłki + ja dalam 60zł za montaż, ale w tym przypadku nie liczy się $$ :P
Nikon - 01-07-2008, 22:41

Monia napisał/a:
ja dalam 60zł za montaż

:shock: to je się inaczej montuje niż inne zegary, bo coś drogo mi sie wydaje za montaż

a 205 zł to dla mnie sporo, ja mam u siebie zmienione żarówki na diody led, miały być białe ale wpadają minimalnie w niebieski a jak sie jedzie w nocy to wychodzi leciutki fiolet, ale mi się podobają :)

gulgulq - 02-07-2008, 07:19

no nie no ;) prawie tak sliczne jak Monia :) :)
Hiszpan - 02-07-2008, 09:05

Nooo i pięknie :finga:
Naprawdę zaje......fajne, sam się zastanawiam nad upiększeniem Outka w taki sposób

P.S. Nie byłbym sobą, Monia, gdybym nie zapytał czy te zegary nie podwoiły czasem wartości Twojego "kolcika" :wink: :mrgreen: :wink:

kielurkk - 02-07-2008, 22:25

może i ładne ale brakuje tam czegoś............. OBROTOMIERZA :badgrin: :twisted: :lol: :D :butthead: :supz: :finga:

[ Dodano: 02-07-2008, 22:27 ]
i po co ci takie tjunink Monia z tymi 240 na zegarach????????? Przeca colt Twój nie pojedzie tyle. :finga:

mkm - 02-07-2008, 23:08

Monia, nie "bija po oczach"? Jak wyglada sprawa ze sciemnianiem zegarow? Czy strzalki szybkosciomierza, paliwa i temp. sa tak malo widoczne tylko na zdjeciu? I ostatnie pytanie: czy wyskalowanie odpowiada oryginalowi? Podobaja mi sie te zegary-tylko strasznie duzo sie na nich "dzieje"...
Hiszpan - 03-07-2008, 00:16

kielurkk napisał/a:
i po co ci takie tjunink Monia z tymi 240 na zegarach????????? Przeca colt Twój nie pojedzie tyle. :finga:

To akurat nie problem, bo chyba mało który z naszych Miśków tyle pójdzie, a już na pewno nie mój :evil:
No chyba, że z przepaści ;) Jak go dobrze dociążę zrobi 2G :D
Może ten pan, który przyjechał nowym Eclipsem zrobić sobie fotkę na ostatnim spocie może się poszczycić takimi osiągami i jemu by się przydały taki zegary :roll:
mkm napisał/a:
Podobaja mi sie te zegary-tylko strasznie duzo sie na nich "dzieje"...

Kwestia gustu - jedni lubią prostą deskę, minimum wskaźników, inni wręcz na odwrót.
Mnie się podoba jak jest na co patrzyć i jak się skończy gwarancja to pokombinuję coś w stylu Moni

kielurkk - 03-07-2008, 22:30

Hiszpan napisał/a:
pokombinuję coś w stylu Moni

tylko PROSZĘ nie zakładaj mini :finga:

Monia - 03-07-2008, 23:10

Nie bije po oczach
Nie wiem co z sciemaniem :)
Na foto raczej bo podczas jazdy jest cacy :)
pOMIAR TEMP WSKAZUJE MI TROCHE WYZSZA TEM. z tego co zauwazylam reszta hula elegancko .
BARDZO SATYSFAKCJONUJACY ZAKUP :)

Hiszpan - 04-07-2008, 00:31

Cytat:
tylko PROSZĘ nie zakładaj mini :finga:

Hehe - Moni i jej mini i tak nie dorównam :D
Cytat:
BARDZO SATYSFAKCJONUJĄCY ZAKUP :)

Monia - niewątpię i jeżeli Cię uraziłem tym "podwojeniem wartości" to najmocniej przepraszam. Śmiało mnie możesz za to :axe:

kielurkk - 05-07-2008, 21:23

Hiszpan napisał/a:
Hehe - Moni i jej mini i tak nie dorównam :D

to zależy :)
może masz nóżki jak sarenka tylko nie wiem czy takie zgrabne czy takie OWŁOSIONE :finga:

Hiszpan - 05-07-2008, 23:02

To pierwsze nie wchodzi w grę ;)
Z tym drugim bym się zgodził :D

kuba.es - 11-07-2008, 10:21

Wczoraj miałem okazję zobaczyć te zegary na żywo i powiem Wam że wygląda przyjemnie. W sumie to kwestia gustu, jest to ładne aczkolwiek ja w Cari wolę serię.
:wink: