To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Lakiernik w Łodzi

Anonymous - 07-07-2008, 14:51
Temat postu: Lakiernik w Łodzi
Witam,
Czy możecie mi polecić dobrego, sprawdzonego i najlepiej niedrogiego lakiernika-blacharza z Łodzi. Ponieważ juz dwa razy mnie ktoś mocno przyrysował na parkingu, niezliczoną ilość razy ktoś obił mi dzwi swoimi dzwiami oraz ze względu na przypadłość galów czyli tylnie nadkola nadgryzione i kilka innych odpryków postanowiłem pomalować go całego. Jak narazie byłem w dwóch warsztatach i jest to koszt około 4 tyś. Wiem że za jakość trzeba zapłacić ale może uda się nie aż tyle.
Kogo proponujecie? Pozdrawiam

Chooper - 07-07-2008, 19:58

elmuflon napisał/a:
jest to koszt około 4 tyś

cena optymalna jak za całe auto...ciężko CI będzie znaleźć taniej aby było dobrze. A tak po za tym, to szukał w szukajce w tym dziale ?

RoveR - 07-07-2008, 21:23

Chcesz to mogę zapytać gościa który mnie robił ale ja czekałem pół roku, i nie wiem czy będzie mu się chciało całe auto lakierować bo to jest bardzo czasochłonne. Jak coś się dowiem to ci napiszę.
Anonymous - 08-07-2008, 09:32

Wiem że cięzko będzie taniej i dobrze. Szczególnie mi zależy na informacji od osób które korzystały z jakiegoś lakiernika i są zadowolone bo było bez jakiś późniejszych niespodzianek. U lakiernika "EDEK" powiedzieli że nie mają czasu na malowanie całego, a słyszałem że są dobrzy. Szukam dalej
RoveR - 08-07-2008, 19:36

Byłem dzisiaj u swojego ale spóźniłem się i już go nie było, będę próbował dalej się z nim skontaktować, myślę że lada dzień będę coś wiedział.

[ Dodano: 09-07-2008, 18:23 ]
Rozmawiałem z nim dzisiaj wszelkie info wysyłam ci na PW