To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Czy ktoś by się podjął obejrzenia ?? :>

Maretzky85 - 09-07-2008, 18:38
Temat postu: Czy ktoś by się podjął obejrzenia ?? :>
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5645412

Ma być to samochód do pojeżdżenia na razie, a w przyszłości jak Koszmarek zda prawko, będzie bazą do remontu.
Generalnie chodzi o to, żeby nie był przerdzewiały za bardzo i żeby ten silnik pożył jeszcze :)
Osobiście nie wierzę w to "stare małżeństwo" ale kto wie ;)

Hubeeert - 09-07-2008, 19:07

Maretzky85 napisał/a:
być to samochód do pojeżdżenia na razie, a w przyszłości jak Koszmarek zda prawko, będzie bazą do remontu.

4G13 w C51A to gaźnik.
Szukałbym raczej C52A, Automat ale co kto lubi.

Maretzky85 - 09-07-2008, 19:50

A co złego w gaźniku prócz niemożności regulacji sensownej ? :D
Automat odpada. Nie pasuje ani mi ani Koszmarkowi ;)
Tak czy inaczej ktoś podejmie się oglądnięcia ?? :}

akbi - 09-07-2008, 20:37

Maretzky85  nie znam sie za bardzo na Coltach i to jeszcze tym modelu, ale jak nikt Ci sie nie zglosi do jutra to mogę podjechac, zrobic Tobie fotosesje tego Colta i zdac relacje z jazdy testowej ... jeśli pozwola.
Krzyzak - 09-07-2008, 21:02

niestety nie bardzo mam czas - chetnie bym pomogl, jednak wcale nie znam sie na gaznikach i nie mam niestety czasu

moze zadzwonie i zapytam (jesli to nie handlarz), czy spotkalby sie gdzies na trasie do mnie do pracy - wtedy ew. moge luknac

koszmarek - 09-07-2008, 21:42

Ja bym była bardzo wdzięczna ^^ BO za taka cenę to było by naprawdę cudownie gdyby rzeczywiście był w JAKIMŚ lepciejszym stanie...
josie - 09-07-2008, 23:48

Albo mi się wydaje, albo ktoś go sprayem traktował po drzwiach kierowcy i tylnym błotniku...
Cena ciekawa ale hmm... ja bym szukał czegoś w lepszym stanie wizualnym i blacharskim. Silnik zawsze zmienić można.
Jeśli jutro znajdę chwilę to podjadę - mam niedaleko.

Maretzky85 - 10-07-2008, 07:31

Ja się właśnie obawiam tego spreya, mam cichą nadzieję, że tak dziwnie się tylko światło ułożyło...
akbi, umów się jakoś z josie i rzućcie okiem jak to wygląda jak macie czas :)
Potem byście zdali relacje i pokazali fotki colciaka.
Bylibyśmy bardzo wdzięczni z koszmarek

akbi - 10-07-2008, 09:49

Maretzky85 napisał/a:
akbi, umów się jakoś z josie i rzućcie okiem jak to wygląda jak macie czas :)

umawiamy się .... jak się umówimy, to damy znać :)

Zadzwoń do tego gościa, dowiedz się, czy można go obejrzeć np jutro i napisz nam na PW dokładne namiary (adres, telefon)

akbi - 11-07-2008, 10:14

Maretzky85, jestem ustawiony z Josie, ale nie mamy od Ciebie w dalszym ciągu dokładnych namiarów miejsca w którym stoi ten Colt.
Czekamy na info do godz 13 ... w przeciwnym wypadku będziemy mogli zajrzeć do niego dopiero w przyszłym tygodniu.

koszmarek - 11-07-2008, 11:18

i już nieaktualne:( spóźniliśmy się:(
Maretzky85 - 11-07-2008, 14:39

Tak jak Koszmarek wspomniała, niestety się spóźniliśmy, niemniej wielkie dzięki za chęci :)
Na pewno coś się jeszcze znajdzie :)

akbi - 11-07-2008, 14:42

Maretzky85 napisał/a:
wielkie dzięki za chęci :)

no problem :)
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach