To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Nietypowo...

sruba - 04-05-2006, 19:36
Temat postu: Nietypowo...
chlopaki - moze sie orientujecie gdzie najlepiej szukac czesci w 3 city do Pandy ?
musze kupic tylny zderzak (moze jakis polecany szrot?), reperaturki do drzwi i na tylne blotniki...
oprocz tego materialy eksploatacyjne - paski, filtry, itd...

Hubeeert - 04-05-2006, 19:42

Jaki silnik ma Panda? Jak 0,9 to bierz od Cinquecento. To ten sam silnik.
Reperaturki powinny podejść od Golfa I, blachy - może być problem bo te samochody cierpiały na "autoutylizację" - jak wszystkie Fiaty. Tzn jak stały to było słychac chrupanie. :mrgreen:

Anonymous - 04-05-2006, 19:47

szrot dobry jest na uczniowskiej - tam nawet sapporo maja :mrgreen:
sruba - 04-05-2006, 21:47

Panda 1,0 - to zdaje sie Uno...
zawiecha - tyl maluch, przod 125 p
problem jedynie z blachami...

josie - 05-05-2006, 08:18

Na giełdzie w Chwaszczynie mają dużo części. Nawet w dzień powszedni mają otarte, nie wiem dokładnie do jakich marek, mój ojciec tam kupował graty do Vectry '89.
Na Starowiejskiej w Gdyni był jeszcze niedawno sklepik z częściami do fiatów, polonezów itp. Może jeszcze nie zbankrutował. Od skrzyżowania z 3 Maja w stronę Placu Kaszubskiego po lewej mańce.

Pozdro

Marcino - 05-05-2006, 11:34

Hmmm no chyba sie przyznam w koncu, dostałem od kolegi stały Nr Klienta do sklepów InterCars, gośc ma sporą zniżke prawie 50% wiec nowe rzeczy można brac na niego i fakturke trzeba podesłać..:) tylko zeby nie narobić siary. ja sparwdzałem tel w GDańsku i swiece które kosztuja do GDI 93zł na ten nr klienta kosztują.. 51zł.
Jak by coś to służe pomoca dla znajomych.
Pozdrawiam

sruba - 07-05-2006, 20:29

Marcino - jakbym cos tam znalaz interesujacego, to sie do Ciebie usmiechne :wink:
Marcino - 12-05-2006, 11:07

OKI, nie bedzie nmnie teraz tydz, ale radex ma do mnie nr na kom...
Pozdr