Lubelskie - Gdzie w Lublinie / Świdniku przegląd?
Anonymous - 17-07-2008, 18:42 Temat postu: Gdzie w Lublinie / Świdniku przegląd? Witam,
Czy polecacie w okolicy jakąś stację na której robią dokładne przeglądy rejestracyjne? Chodzi mi o kompleksowe sprawdzenie auta a nie po prostu wbicie pieczątki do dowodu Carisma to to duży fiat, żeby kombinować z przeglądami, a skoro mam zapłacić stówkę to może czegoś bym sie o swoim aucie dowiedział.
Pozdrawiam!
Czarek
pawela - 17-07-2008, 20:32
Speed Car, szczególnie na Lubartowskiej. Robią 'prawdziwy' przegląd, a jak jeszcze o coś poprosisz (korekta świateł, wejście na kanał, wyszarpanie podwozia) to nie stwarzali problemów
Piotr Z - 17-07-2008, 21:04
na stacji statoil zapomniałem jaka to ulica, znajduje sie naprzeciwko jednostki wojskowej , chyba to juz Al.krasnicka - przy rogatce warszawskiej tam był kiedys taki starszy facet nikomu i niczemu nie przepuścił z tego co słyszałem robia tam bardzo dobre i dokładne przeglądy, polecano mi go gdybym kupował samochód i chciał sie wszystkiego dowiedziec
macia - 17-07-2008, 21:07
pawela napisał/a: | Speed Car, szczególnie na Lubartowskiej |
Tylko nie tam. Wszystko po łebkach i niedokładnie. Takie są moje doświadczenia z tym warsztatem
pawela - 17-07-2008, 21:58
macia napisał/a: | pawela napisał/a: | Speed Car, szczególnie na Lubartowskiej |
Tylko nie tam. Wszystko po łebkach i niedokładnie. Takie są moje doświadczenia z tym warsztatem |
zupełnie odwrotne.
Grześku - 17-07-2008, 23:20
Wyjeżdżając ze Świdnika mijasz po lewej Car-Lux, zaraz za nim jest stacja obsługi samochodów - nie pamiętam jak się nazywa, stąd ten opis. Mechanik trochę mrukliwy, ale nie zrażaj się tym - zagadany 'zaczyna sypać'.
Robię u nich przeglądy co roku, wcześniej robiłem w Świd-Transie ale wtedy miałem poloneza i większą odwagę
Anonymous - 18-07-2008, 13:49
Grześku napisał/a: | Wyjeżdżając ze Świdnika mijasz po lewej Car-Lux, zaraz za nim jest stacja obsługi samochodów - |
Tam dają przeglądy praktycznie bez oglądania furki, wiem bo 3 lata tam z Golfem II jeździłem i 4 lata z motocyklem Ten gruby facet tylko z tego żyje, kiedyś w zimie pojechałem żeby zbieżność ustawić w samochodzie.. gość powiedział że mu sie nie chce
Pozatym dzięki za info o speedcarze, jeśli nie znajdę czegoś w Świdniku, to na pewno tam skocze.
Pozdrawiam!
Czarek
Marino - 18-07-2008, 22:03
Piotr Z napisał/a: | na stacji statoil zapomniałem jaka to ulica, znajduje sie naprzeciwko jednostki wojskowej , chyba to juz Al.krasnicka | no przyznam się że ja tam robiłem przeglądzik no i powiem że zadowolony jestem, Pan przetrzepał misia aż miło. sam na szarpakach go testuje... no i nie chciał mnie wypuścić z powodu....przepalonej pozycji z przodu.... wizyta na stacji i sam pan wymienił. także ogólnie to polecam.
Anonymous - 21-07-2008, 15:22
Witam
Polecam stacje diagnostyczna w Piaskach. Z obwodnicy skręca sie na piaski (pod góre) ale na skrzyżowaniu nie skręca sie Dokładnie na piaski (czlyli w lewo) tylko odwrotnie w prawo , po przejechaniu 200 m jest stacja. Bylem tam w ty, roku dwoma samochodami Galantem i Ibiza . Facet wszystko dokladnie sprawdzil , od szarpaków , amortyzatory , hamulce, światła , wytknał kilka błedów po czym zmienił mi gratis 3 żarówki z tyłu , były spalone oraz wypoziomował światła z przodu. Czepić sie zawieszenie nie miał do czego bo wszystko zrobione ale żetelnie posprawdzał . Polecam!!
pawela - 21-07-2008, 16:51
Rameks napisał/a: | Witam
Polecam stacje diagnostyczna w Piaskach. Z obwodnicy skręca sie na piaski (pod góre) ale na skrzyżowaniu nie skręca sie Dokładnie na piaski (czlyli w lewo) tylko odwrotnie w prawo , po przejechaniu 200 m jest stacja. Bylem tam w ty, roku dwoma samochodami Galantem i Ibiza . Facet wszystko dokladnie sprawdzil , od szarpaków , amortyzatory , hamulce, światła , wytknał kilka błedów po czym zmienił mi gratis 3 żarówki z tyłu , były spalone oraz wypoziomował światła z przodu. Czepić sie zawieszenie nie miał do czego bo wszystko zrobione ale żetelnie posprawdzał . Polecam!! |
hehe teraz się zrobię jak macia
Na te stacji można wszystko. Byłem tam ze znajomym, 34 konny motocykl 125cm3 za flaszkę przeszedł przegląd na 50cm3.
Na każdej innej stacji w Lublinie i Łęcznej panowie proceduralnie odsyłali znajomego pukaniem w głowę.
|
|
|