To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Japan Tuning Show - Bydgoszcz

tomusn - 06-05-2006, 12:12
Temat postu: Japan Tuning Show - Bydgoszcz
20 maja 2006, na terenie giełdy w Bydgoszczy odbędzie się Japan Tuning Show, wjazd 30 zł, wstęp 10zł.

GT Japan Tuning Show napisał/a:

W imieniu organizatora, firmy Extreme Promotion, Głównego Sponsora, magazynu GT oraz Polskiej Federacji Driftingu mamy zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w 1’ej edycji GT Japan Tuning Show. Impreza odbędzie się w dniu 20 maja 2006 r. w Bydgoszczy na terenie giełdy samochodowej oraz toru kartingowego.
Jak sama nazwa wskazuje, impreza skierowana jest do miłośników modyfikacji japońskich samochodów, jak również jednośladów. Podczas jej trwania zobaczyć będzie można aktualne trendy w tuningu pojazdów z "Kraju Kwitnącej Wiśni”, prezentacje najnowszych propozycji dealerów samochodowych oraz zapoznać się z aktualną ofertą firm tuningowych. Jednak najważniejszym wydarzeniem podczas imprezy będzie 2 eliminacja Mistrzostw Polski w Driftingu. Ta stosunkowo nowa dyscyplina sportu samochodowego w naszym kraju z roku na rok przyciąga coraz większą ilość zawodników oraz liczną rzeszę publiczności.

Japan Tuning Show to również wiele imprez towarzyszących w postaci konkursów i konkurencji. Nie zabraknie więc wyborów najciekawiej stuningowanyh pojazdów, ekstremalnych pokazów, motocyklistów oraz prezentacji klubów skupiających właścicieli japońskich pojazdów

Również miłośnicy muzyki klubowej nie poczują się obco. Dla nich to właśnie przygotowujemy wieczorny event muzyczny, podczas którego na scenie zaprezentują się znani DJ’e. Podczas Japan Tuning Show zobaczyć będzie można także pokazy wschodnich sztuk walki, spróbować tradycyjnej kuchni japońskiej, a miłośnicy mocnych trunków będą mogli skosztować historycznego sake.

Mamy nadzieję, że przygotowany przez nas program oraz zawarte w nim atrakcje przekonają Państwa do odwiedzenia 1’ej edycji Japan Tuning Show.

zawsze okazja do spotkania...

Anonymous - 08-05-2006, 11:30

kurde, ze akurat 20stego :( ...nie będzie mnie :( :(:(
tomusn - 08-05-2006, 11:35

było wiadomo od dawna, głównie między właścicielami Eclipse
Efa! - 08-05-2006, 14:22

to co? widzimy się?
akbi - 08-05-2006, 15:04

hmhmhmh... no to moze się wybiorę ... tego dnia akurat będę przejeżdzał przez Bydgoszcz :) (trasa Opole-Gdańsk)
tomusn - 11-05-2006, 11:53

ja będę
postaram się koło 10 - 11 być na miejscu.
czy szukamy się czy umawiamy gdzieś?
giełda jest duża, może będzie stoisko moto-champa, to wtedy tam, a jak nie, to proponuję na podwyższeniu dla "maluchów" koło tego sklepu z rowerami, ale o której?

Anonymous - 15-05-2006, 11:58

ja mam zmiane planów :) i chyba napewno sie pojawie, wiec tak ja piszesz tomusn, w tych godzinach gdzies sie odnajdziemy :) tylko nei wiem jak sie poznamy :)
Hubeeert - 16-05-2006, 10:35

Może po Miśkach :?: :wink:
tomusn - 16-05-2006, 18:14

Hubeeert napisał/a:
Może po Miśkach :?: :wink:

miśki zostawimy pewnie na parkingach przed giełdą, wjazd z autem na giełdę - 30 zł, kolejna osoba - 10zł, normalnie wstęp - 10 zł

jest duży parking przy Galerii Pomorskiej, OBI, a także pani pilnuje i pan hehe :D
nippo podam Ci telefon na GG

JACA_1978 - 17-05-2006, 11:41

no ja niestety mam wyjazd do poznania na MOTO BAZAR zbieram sie na kupno motocykla motocykla chyba ze wczesniej cos wypali w wawie
Anonymous - 17-05-2006, 18:00

Nic nie obiecuje, bo nie wiem jak z $, ale postaram sie byc ;-)

A moze by tak spotkac sie juz na parkingu przy galerii i Miski obok siebie postawic :?: :D

Anonymous - 17-05-2006, 20:40

Ja chce się wybrać ale głównie w celu obejżenia Drifting Cup. Tuning Show to przy okazji
tomusn - 17-05-2006, 21:15

Memphis napisał/a:
Ja chce się wybrać ale głównie w celu obejżenia Drifting Cup. Tuning Show to przy okazji

fajnie, ja tam chcę pooglądać to, i to, i tamto!!! i drifting też.

jak coś to mój znak rozpoznawczy - koszulka czerwona z napisem 'mirage' z przodu i 'compaq' z tyłu :D i czarna smycz mitsubishi

Anonymous - 18-05-2006, 13:30

moj znak to czerwona smycz mitsubishi colt :)

Cytat:
A moze by tak spotkac sie juz na parkingu przy galerii i Miski obok siebie postawic

bartek_nkm, ja sie pisze na to

Anonymous - 18-05-2006, 18:05

nippo, trzeba pomyslec gdzie sie ustawic, zeby bylo miejsce dla innych, ale tez zeby nie bylo zbyt daleko i zeby nie kusily nikogo (kradziejow) auta stojace gdzies w oddali. Pry strzezonym pewnie nie bedzie juz miejsca i jedyne co mi sie nasuwa do glowy to gdzies w okolicy stacji benzynowej, bo tam zawsze pusto, a JTS pewnie przyciagnie wielu ciekawskich. Jak by co to moj nr kom masz na PM i sie jakos zdzwonimy :wink:

tomusn, bedziemy Cie wypatrywac :D

Aha, moj znak rozpoznawczy to granatowy Mitsubishi Colt [CB 0846F] 8)