To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - 2 dzien w Gorzowie....

czarnuch23 - 14-08-2008, 22:35
Temat postu: 2 dzien w Gorzowie....
siedze w gorzowie juz 2 dzien i tak szukam znajomych z forum.
W ciagu 2 dni na miescie widzialem kilkanascie miskow glownie colty CJ ale i kilka CA no i lancerki:D
zaden nie mial znaczkow... tak ciekawi mnie ilu tu jest zrzeszonych?
Obok mojego hotelu(mieszko) stoi zielonkawy CJ a zaraz 100m dalej zielony CA 1.3
dziennie mijam sie ze 3 razy z niebieskim CJ (stal wczoraj przy torze zuzlowym)
Jestem tu kilka dni jako ze stawiamy dach pod koncert Rubika (ta jak ja mu bede klaskal....)
Ja niestety jestem nierozpoznawalny jako ze jezdze srebrnym puntem (jedyny w polsce ze srebrnymi lampami tylnimi) a nie coltem.

Tu chyba nic sie nie dzieje w tym miescie a jedyna atrakcja jest ryk silnikow motocykli na torze (uhh dzisiaj mialem okazje podziwiac to z bliska... fajna adrenalina:D )

Pozdrowki dla wszytkich z Gorzowa :)

Twaróg - 18-08-2008, 16:52

No niestety Gorzów nie jest super atrakcyjnym miastem - brak tu ciekawych rozrywek ;/ Coltów troche sie kreci, ale glownie marka przewazajaca sa VW Golfy i Hondy Civic. Jak byś potrzebowal jakis informacji albo czegokolwiek to pisz, postaram się pomóc ;)
czarnuch23 - 18-08-2008, 18:33

dzieki za odzew.. wczoraj wrocilem z gorzowa... nic tam sienie dzieje ale tor zuzlowy jest klawy (nie moglem sie oprzec i 2 ruzdy po nim w poslizgu zrobilem-- puntem to puntem ale frajda zawsze ta sama)
Bylem tylko na czas koncertu blond DIERYGENTA ktory ukochal klaszczace rzesze...
Moze na pol dolara tez przyjedziemy ale raczej watpie:P ja tam tego bambusa nie lubie :D
Pozdrawiam wszytkich miskomaniakow i do nastepnego:)
(swoja droga pizzernia lubudubu jest o kant d potluc... )