Outlander I Ogólne - Kodowanie kluczyka
Anonymous - 23-08-2008, 00:31 Temat postu: Kodowanie kluczyka witam wszystkich,
jestem nowy na forum wiec nie bijcie
mam Outlandera 2007 3.0 V6 wersja hamerykańska...
i mam też kluczyk jeden orginalny....
i mam też drugi kluczyk orginalny, nacięty ale niezakodowany...
i mam też problem z zakodowaniem go a raczej maja problem w serwisach Mitsu w Katowicach....
proszę pomóżcie, może znacie jakiegos magica, który by to zrobił
pozdrawiam
Anonymous - 23-08-2008, 23:52
opisz co powiedział ci serwis na codzień koduje klucze i raczej nie wiem w czym mog± mieć problem
Anonymous - 24-08-2008, 23:01
powiedzieli , że nie maj± oprogamowania do wersji amerykańskiej i ich komputer nie może się poł±czyc, w wyniku czego nie mog± zakodowac kluczyka
niedal - 25-08-2008, 23:11
kyru napisał/a: | powiedzieli , że nie maj± oprogamowania do wersji amerykańskiej i ich komputer nie może się poł±czyc, w wyniku czego nie mog± zakodowac kluczyka |
nie wiem na ile to wiarygodna wersja wytlumaczenia, ale do grandisa robili 3 podejscia i dopiero za 4 razem udalo sie zakodowac kluczyk.
stalem obok i bardzo komicznie to wygladalo, ale grunt ze sie udalo i dziala:)
broom - 06-01-2009, 01:58
Ja też mam wersję amerykańsk± Out II 3.0 (z systemem Fast Key Entry) i w Warszawie w AutoGT (Wrocławska) mi zakodowali drugi kluczyk.
mituser - 11-12-2009, 15:11
broom napisał/a: | Ja też mam wersję amerykańsk± Out II 3.0 (z systemem Fast Key Entry) i w Warszawie w AutoGT (Wrocławska) mi zakodowali drugi kluczyk. |
Wlasnie tam dzwonilem - powiedzieli ze moze dadza rade ale nie maja pewnosci - w chwili wolnej podjade i sie upewnie.
|
|
|