To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - 2 spotowe propozycje

Krzyzak - 01-09-2008, 22:53
Temat postu: 2 spotowe propozycje
Hej,
otoz sa 2 propozycje na 2 najblizsze weekendy.
W najblizsza sobote 06.09.2008 w Bielkowku kolo mnie sa Kozlaki - to coroczna impreza, gdzie mozna sprobowac kaszubskiego zarcia i wypic swietne piwo z naszego browaru (polecam Zywe, Grand i Harde, choc reszta tez jest przyzwoita).
Ramowka imprezy dostepna na stronie browaru:

http://www.browar-amber.pl/kozlaki/

szczerze polecam, choc raczej nie dla zmotoryzowanych, bo piwo sie leje najprawde dobre.

A druga impreza to bylby nasz comiesieczny spocik 15-tego, ktory by sie odbyl w sobote 13-tego :)
Zaprosili nas Aneta i Chudy, ktorych znacie z naszych comiesiecznych spotow. Maja przystan nad jeziorem i wypozyczalnie sprzetu wodnego. Mysle, ze wiele osob chcialoby sobie poplywac na kajakach, bo MKarpiu po ostatnim Zlocie w Grudziadzu to pewnie o niczym innym nie marzy ;)
Przystan jest w miejscowosci Lipa kolo Wdzydz i jeziora Wdzydze. Jak zrozumialem moglibysmy sobie poplywac za free i podczas takiego plywania w przepieknych okolicznosciach przyrody wypic jakies piwo (przez 4 godziny to na pewno wyparuje).
Oczywiscie poddaje temat do dyskusji i mysle, ze ew. spot bylby uzalezniony od pogody!

MKarpiu - 01-09-2008, 23:42

Krzyzak napisał/a:
Mysle, ze wiele osob chcialoby sobie poplywac na kajakach, bo MKarpiu po ostatnim Zlocie w Grudziadzu to pewnie o niczym innym nie marzy

Ale pływam tylko z Tobą Darku :D Przynajmniej trochę w barach urosnę :P

Sprawdzałem pogodę i przewidują dużo opadów we wrześniu ale akurat 13 wrzesień ma być ciepły i słoneczny. Jak wiadomo to tylko progrnozy, a do wypadu 2 tygodnie...

Ja uważam, że obie propozycje są warte uwagi, a wypadu nad jeziorko z pewnością nie odpuszę :D

Marcino - 02-09-2008, 09:28

Ja jestem za sobotą 13 nad jeziorkiem, chętnie wpadne z całą rodzinką.
Pozdrawiam

akbi - 02-09-2008, 10:09

Co do Spotu 13-stego u Chudego ...to bardzo bym prosił uprzednio jego samego o wypowiedz w tym temacie.
Anonymous - 02-09-2008, 10:57

My tez chetnie dowiemy sie czegos nt. spotow w Trojmiscie. Czekamy tylko na konkretniejsze ustalenia. Jestesmy w chwili obecnej w Jastrzebiej Gorze i w kazdej chwili mozemy sie zapakowac i jechac. :lol:
Kibloo - 02-09-2008, 12:06

dla mnie przesunięcie spotu na 13 byłoby tym razem zbawienne, bo 15 jestem w holandii...

jak coś bedzie ustalone dawajta znać... pozdro

Krzyzak - 02-09-2008, 12:41

no mi sie wlasnie przypomnialo, ze 13-tego mam przeprowadzke (i Akbi tez :P )
a co do Chudego i Anet - oni sami to zaproponowali i nawet mapki dojazdowe rozdali

w razie czego, to jak sie pojawia, to pewnie cos powiedza

i mala prosba - przekladamy na niedziele 14-tego????

a jak tam w kwestii Kozlakow?

Kibloo - 02-09-2008, 13:07

no ja niestety 14 rano wyjeżdżam do Holandii...
szkoda

pozdro

chudyone - 02-09-2008, 17:20

serdecznie zapraszamy, wezcie tylko ze soba cos na grilla a reszta czyli kajaki i rowerki free:) nam pasuje 13 i 14 wiec uzgodnijcie miedzy soba kiedy chcecie przyjechac:)
Anonymous - 02-09-2008, 18:11

Tak, tak - zapraszamy na trójmiejskiego spota poza trójmiastem :)
Jednak bardziej pasuje nam sobota - ale kwestia dogadania :D

Krzyzak - 02-09-2008, 21:34

no to postaram sie zalatwic sprawe z Akbim tak, zeby ew. spot byl w sobote popoludniu - powiedzmy od godz. 14
Kibloo - 03-09-2008, 08:49

no własnie, pozdro
akbi - 03-09-2008, 08:55

ok ... skoro są propozycje to niech będzie ankieta :)

Krzyzak napisał/a:
postaram sie zalatwic sprawe z Akbim

Darku, już teraz wiem, że niestety w sobotę nie dam rady jechać ... musimy się ustawić na piątek (12-stego)

Krzyzak - 03-09-2008, 09:45

ok, to w takim razie glosuje na 13-tego w sobote nad jeziorem
i tu male doprecyzowanie - Lipa jest kolo Wdzydz Tucholskich a nie Wdzydz jako takich, ktore sa pewnie bardziej znane
ustalny, ze po ew. wyborze wkleje mapke dojazdowa

MKarpiu - 03-09-2008, 11:59

Ja również głosuję na 13. wrzesień gdyż w inny dzień nie dam rady przyjechać... Myślę, że sobota będzie najbardziej pasującym dniem dla większości, już nawet gospodarze byliby bardziej przygotowani na sobotę.

W najbliższą sobotę 06.09.2008 również będę w Bielkówku na 90% tak więc może zbierze się więcej chętnych? :D

PS: Drogę znam bo już tam byłem zatem mogę prowadzić ;)