[02-06]Lancer CS0 - Wymiary, geomertia podwozia!
Pawel`85 - 04-10-2008, 19:43 Temat postu: Wymiary, geomertia podwozia! Witam. Mialem maly wypadek jezdzac po bezdrozach Islandii, rozproszenie i chwila nieuwagi skonczyla sie najechaniem na kamien. Nie tylko najechaniem ale bardziej przetoczeniem sie po kamieniu. Dzisiaj przy okazji zmiany tarcz hamulcowych pozadnie obejrzalem podwozie auta i ten kamien troche rzeczy uszkodzil. pomijajac lekkie wgniecenie baku i plyty podlogowej co nie jest jakies straszne mam wgniecona miske olejowa, oslonka wydechu powyginana i co najgorsze mocowanie tylnego wahacza tez lekko zgiete. Mam na szczescie fachowca, polaka ktory pracuje w warsztacie wiec ma narzedzia i miejsce gdzie to zrobic ale potrzebne mi sa wymiary przekatnych podwozia.
Moze brzmi to troche nie jasno ale mam nadzieje ze komus to mowi co trzeba.
Jako ze nasze forum jest pod patronatem dealera mitsu mam nadzieje ze bedzie ktos w stanie mi pomoc.
Dodam jeszcze ze mialem wielkie szczescie w nieszczesciu bo gdyby ten kamien mocniej walnal w miske albo co innego to bylbym na srodku "pustkowia"/"lodowca".
Na szczescie nie ma zadnych wyciekow z miski a autem da sie jezdzic. Wiec stwierdzam ze misiu mnie nie zawiodl. Teraz naprawimy wszystkie uszkodzenie zeby misiek sie na mnie nie pogniewal.
|
|
|