To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - miesiek DIDolek jest fanatastyczny

Anonymous - 22-05-2006, 09:04
Temat postu: miesiek DIDolek jest fanatastyczny
jeachalem na maraton do kielc z 4 rowerami na dachu i 4 osoby w srodku moim starym miskiem

jest boski, 140-160 zaden problem, zakrety jak ta lala, elastyczny ze hoho....

zazdroszcze Wam teraz DIDolowcy :) )

lezka sie kreci....

Jackie - 22-05-2006, 09:40

Znaczy Ty masz jeszcze Miśka czy nie masz? Bo się leciuchno pogubiłem....
Załanczam stosowne wyrazy ;)

Maciek - 22-05-2006, 11:39

No jak to Misiek po prostu jest WSPANIAŁY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 22-05-2006, 20:23
Temat postu: Re: miesiek DIDolek jest fanatastyczny
crensch napisał/a:

jest boski, 140-160 zaden problem, zakrety jak ta lala, elastyczny ze hoho....

zazdroszcze Wam teraz DIDolowcy :) )

lezka sie kreci....

I cóż ta technika Reno potrafi zrobić ze Space Starem... Fantastycze auto :roll:

Ja jednak wciąż z sentymentem wspominam 4G13... IMO to benzynki mitsubishi są fantastyczne...

Pzdrw.

Anonymous - 24-05-2006, 00:27

beznynki pierdzinki...evo benzynki ii owszem...ale staaaaaaary nie oszukujmy sie 1.3, 1.6 to mozesz takiemu DIDolkowi ...

no jedzilem tym samym miskiem ktorego mialem, znaczy sprzedalem go zreszta znajomemu a teraz razem gdzies jechalismy

Anonymous - 24-05-2006, 08:24

crensch napisał/a:
beznynki pierdzinki...evo benzynki ii owszem...ale staaaaaaary nie oszukujmy sie 1.3, 1.6 to mozesz takiemu DIDolkowi ...

Akurat średnio mnie podnieca. W moim wieku jeszcze/już stosunkowo mało rzeczy podnieca...

Ja piszę, że benzynki mitsubishi są świetne. W porównanu do innych benzynek. A dizle... Ja turbotraktora nigdy nie bedę miał z przyczyn po równo ideologicznych i finansowych (primo: nie lubię, secundo po co mam wydawać dodatkowe 10kPLN na coś czego nie lubię...)

A BTW - jednak Mitsubishi kupiło już wówczas tak sobie średni silnik od Reno... Trwały, niezawodny... ale tak pól kroczku do tyłu był za wówczas najnowszymi "mazutami".

Pzdr.
R.B.

Anonymous - 31-05-2006, 14:32

Potwierdzam - DiDol jest super. Zwłaszcza ta jazda z rowerami na dachu i 160 km/h :lol: :lol:

A jeszcze jak się dobre paliwo zaleje.....uuuuuch

Szkoda tylko, że ten i benzynka ..... zniknęły z oferty :!: :?: Prawda to - nie śledzę na bieżąco rynku motoryzacyjnego...

pozdrowienia

igi - 31-05-2006, 17:30

all napisał/a:
Szkoda tylko, że ten i benzynka ..... zniknęły z oferty Prawda to - nie śledzę na bieżąco rynku motoryzacyjnego...

Niestety prawda :( . A już prawie nazbierałen na nowego ;)

Anonymous - 31-05-2006, 18:17

crensch napisał/a:

ciekawe czy w zimie tez tak sie podniecasz DIDem.jak to takie doskonale to po co sprzedajesz

Hubeeert - 31-05-2006, 18:24

Bo tak albo bo przyszła pora na cos lepszego/większego/innego.

Z innej beczki - dołozyłem przedwczoraj takiemu na A4 - szalał ale pod górke spuchł :D

Anonymous - 24-07-2006, 12:08

arek 69 napisał/a:
crensch napisał/a:

ciekawe czy w zimie tez tak sie podniecasz DIDem.jak to takie doskonale to po co sprzedajesz

ehm a co ma zima do did'a?

sprzedalem bo...pora na cos wiekszego

Hubeeert - 24-07-2006, 12:51

crensch, otóż ma - czytaj i nie opluj monitora ;-)
Anonymous - 24-07-2006, 15:19

crensch napisał/a:

sprzedalem bo...pora na cos wiekszego

...tak i dlatego jezdzisz na rowerze :lol:

Hubeeert - 24-07-2006, 15:28

arek 69 napisał/a:
...tak i dlatego jezdzisz na rowerze :lol:

Nie nabijaj się - crensch zrobił błąd ale juz więcej go nie zrobi prawda :?: :wink:

Anonymous - 24-07-2006, 15:46

ehh...nowoczesnemu dislowi benka moze naskoczyc...jak juz mowilem w evo ok ale w pierdioszkach typu 1.6?

co do bledu to kara byla straszliwa i zostaly wyciagniete wnioski (wiecie jak zaluje ze nie kupilem tego endejwera rocznego?)

a co do roweru to tez nie jezdze bo zlamalem kciuk wiec mimo ze naval juz napiepsza to ja duzym czerwonozoltym ztm :)