Świętokrzyskie - Moderator - KaOwiec
cactooz - 28-10-2008, 09:17 Temat postu: Moderator - KaOwiec Wzorem Mazowieckiego regionu proponuję ankietę, w której należy opowiedzieć się czy potyrzebujemy osoby któa zajmie się organizacją spotów, gadżetów, ogólonie życiem klubowym.
Proszę o głosowanie.
link do tematu w woj. mazowieckim: <KLIK>
akbi - 28-10-2008, 12:10
cactooz napisał/a: | proponuję ankietę |
no ale nie stworzyłeś tej ankiety
Anonymous - 28-10-2008, 12:56
Całkiem niezły pomysł, myślę że powinniśmy stworzyć tradycję comiesięcznych spotów i za każdym razem wymyślać coś nowego. A nóż okaże się,że ktoś ma miły garaż, działkę czy altanę na której można zrobić ognisko? Obiema rękami i jedną nogą jestem ZA
cactooz - 28-10-2008, 14:10
myślę, że norb, dobrze spisałby się w tej roli
akbi - 28-10-2008, 14:26
a co się dzieje z Robsonem??
Robson86 - 28-10-2008, 15:18
akbi napisał/a: | a co się dzieje z Robsonem?? |
im jestem wyzej na studiach tym ciezej znalezc mi jest jaki kolwiek czas.
Od tego roku zaczalem jeszcze drugi kierunek wiec w ogole nie latwo jest niestety...
Do tego maxymalnie wrecz wykorzystany czas wolny na roznego rodzaju zajecia jak taniec,krav maga, tenis itd wiec no masakra po prostu jest
Ale coz lubie wyzwania
Sam nie glosuje na nikogo wiec jesli jest ktos chetny na osobe moderatora to zapraszam
Powodzonka
Pozdroo
Anonymous - 28-10-2008, 22:44
W sumie nie miałbym nic przeciw. Niemniej Kejti Lub Sion byliby w tej roli dużo lepsi jeśli tylko znajdą czas
Anonymous - 29-10-2008, 09:09
Ja jednak myślę ze Cactooz, Norb, Sion, Kizior to moje typy. Co o tym myslicie? Moze jednak strzelmy ta ankiete.
Pozdrawiam
sion2002 - 30-10-2008, 18:56
Cieszą mnie te opinie lecz niestety w tej chwili nie jestem raczej w stanie sprostać zadaniu - wątpię bym dał radę czasowo - już w tej chwili mam sporo na głowie.
Z jednej strony ja widziałbym kejtii w tej roli - ze względu na doświadczenia
|
|
|