To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Moderator - KaOwiec

cactooz - 28-10-2008, 09:17
Temat postu: Moderator - KaOwiec
Wzorem Mazowieckiego regionu proponuję ankietę, w której należy opowiedzieć się czy potyrzebujemy osoby któa zajmie się organizacją spotów, gadżetów, ogólonie życiem klubowym.

Proszę o głosowanie.

link do tematu w woj. mazowieckim: <KLIK>

akbi - 28-10-2008, 12:10

cactooz napisał/a:
proponuję ankietę

no ale nie stworzyłeś tej ankiety

Anonymous - 28-10-2008, 12:56

Całkiem niezły pomysł, myślę że powinniśmy stworzyć tradycję comiesięcznych spotów i za każdym razem wymyślać coś nowego. A nóż okaże się,że ktoś ma miły garaż, działkę czy altanę na której można zrobić ognisko? ;) Obiema rękami i jedną nogą jestem ZA
cactooz - 28-10-2008, 14:10

myślę, że norb, dobrze spisałby się w tej roli :-)
akbi - 28-10-2008, 14:26

a co się dzieje z Robsonem??
Robson86 - 28-10-2008, 15:18

akbi napisał/a:
a co się dzieje z Robsonem??

im jestem wyzej na studiach tym ciezej znalezc mi jest jaki kolwiek czas.
Od tego roku zaczalem jeszcze drugi kierunek wiec w ogole nie latwo jest niestety...
Do tego maxymalnie wrecz wykorzystany czas wolny na roznego rodzaju zajecia jak taniec,krav maga, tenis itd wiec no masakra po prostu jest :?
Ale coz lubie wyzwania :twisted:
Sam nie glosuje na nikogo wiec jesli jest ktos chetny na osobe moderatora to zapraszam :)
Powodzonka :)
Pozdroo

Anonymous - 28-10-2008, 22:44

W sumie nie miałbym nic przeciw. Niemniej Kejti Lub Sion byliby w tej roli dużo lepsi jeśli tylko znajdą czas
Anonymous - 29-10-2008, 09:09

Ja jednak myślę ze Cactooz, Norb, Sion, Kizior to moje typy. Co o tym myslicie? Moze jednak strzelmy ta ankiete.
Pozdrawiam

sion2002 - 30-10-2008, 18:56

Cieszą mnie te opinie lecz niestety w tej chwili nie jestem raczej w stanie sprostać zadaniu - wątpię bym dał radę czasowo - już w tej chwili mam sporo na głowie.

Z jednej strony ja widziałbym kejtii w tej roli - ze względu na doświadczenia :)