To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Oddam prosiaki

Anonymous - 29-10-2008, 18:14
Temat postu: Oddam prosiaki
Oddam 2 świnki morskie, w wieku ok 8-10 m-cy, zdrowe samice, wraz z klatką i całym osprzętem. Biała gładkowłosa i biało-ruda rozetka.

Idealne w celach hodowlanych, na rosół albo do nakarmienia drapieżnika.

Dorzucę pozostały wór trocin i żarcie.

ew. zamienię na nowego evo z talonem na 10k litrów wysokooktanowej z shella. :finga:

Chooper - 29-10-2008, 19:20

świętaq idą, to moze przejdź na intensywny proces tuczenia i przed wigilią w ceban je ;) Zaoszczędzić na karpiu mozna ;P
Anonymous - 29-10-2008, 22:28

Czarcik napisał/a:
ew. zamienię na nowego evo z talonem na 10k litrów wysokooktanowej z shella.

No cóż.......czyli nie zamienię tych świnek na nowiutkie Lambo z opłatami na 5 lat i stacją paliw? a tak bardzo marzyłem o świnkach morskich....

BTW.......na rozetkę mógłbym się skusić.....

Anonymous - 29-10-2008, 23:51

jeśli jest taka potrzeba, pojawi się możliwość zdekompletowania robactwa, no ale wówczas niestety całość asortymentu zostanie u mnie z drugim zwierzakiem którego oddam razem z tym sprzętem.
Zatem albo bierzesz dwie z klatką, albo jedną i musisz sam się wokół klatki zakręcić. Jutro dorzucę fotki zwierzynny, pojawią się na naszej klasie, albo na "Makłowicz podjada"

Anonymous - 01-11-2008, 09:29

tylko je ogol przed rosolkiem bo duzio futra maja a klaczkow nikt nie lubi
Anonymous - 04-11-2008, 21:39

Przypominam, prosięta czekają na nowy domek, albo na żołądki żądne świeżej krwi, nie no, w sumie to do hodowli i umilania czasu. :biggrin:
Anonymous - 05-11-2008, 04:46

Czarcik, ciągle namawiam moją żoneczkę na takowe stworzenie (o rozetkę mi chodzi) ale ona uparcie że nie......więc odpuszczam sobie.......Pozdro i sorki za zamieszanie.
Anonymous - 11-01-2009, 18:24

świnie zjedzone...
do zamknięcia :mrgreen: