To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - [spot] 23 Listopad, Pabianice.

Anonymous - 29-10-2008, 22:47
Temat postu: [spot] 23 Listopad, Pabianice.
Witam.....

Siedzę sobie na forum i tak sobie myślę.....że nie wypaliło to abym mógł paru maniaków i parę maniaczek poznać więc chcę zorganizować jakiś spocik w Pabianicach.

Datę ustaliłem sobie na połowę listopada, ale czekam na propozycję od chcących się spotkać.

Z atrakcji które zaplanowałem to min, spotkanie na parkingu Hipermarketu w centrum miasta, szybka pizza na parkingu (zamówimy z dojazdem) Jako że zbyt wielu atrakcji w Pabianicach nie ma to pomyślałem sobie że moglibyśmy np zamiast pizzy pojechać poza pabianice (kolumną aut) do baru "Scorpion" Na trasie Łask-sieradz na jakąś kolacyjkę i posiadówke......

Co wy na to? Jeżeli znajdzie się ktoś kto będzie miał lepszy pomysł to ja jestem otwarty na propozycje..... Co do czasu spotkania to mnie osobiście jest wszystko jedno (choć wolę wieczorne godzinki).

iza - 29-10-2008, 23:35

hmm mozna sie zastanowic hihi
ALE JEDZENIE PIZZY W KARTONIE NA PARKINGU -WYKLUCZONE!!!!!!!!!!!!!
dlaczego !!!! pracuje w pizzeri :D a w Listopadzie jest ZIMNO :? więc dworek odpada

Anonymous - 30-10-2008, 00:02

Ja 15 wolny, 16 wolny, 22 i 23 i 29 i 30 wolny, nie wiem tylko jak moja Anetka, także rzecz dogadania i w każdym terminie jestem, zresztą - jak zwykle jestem.... :twisted: :twisted: :twisted:
pamar - 30-10-2008, 07:30

Forest a może "Osada Rybacka SERĘCZYN"
Świetne ryby tam serwują, i może w końcu ja pojawię się na spocie.

Anonymous - 30-10-2008, 09:59

pamar11, szczerze rzecz biorąc to nawet zapomniałem o tej osadzie. Jest sporo bliżej, a i usiąść w przytulnym pomieszczeniu można (otworzyli nowy domek), a i jedzonko na prawdę super. Czemu nie. Jestem za.
Chooper - 30-10-2008, 22:33

my z Mychą też ZA
iza - 30-10-2008, 23:01

no ja mam wolne 2,,8,,23,,30 i to tyle wlnegooooo :( wiec prosze o to abym tez mogla z wami byc :D :D :D :D :D :D
SHARK1979 - 30-10-2008, 23:41

Zobacze jak u mnie wyjdzie, ostatnio dałem rade a teraz się zobaczy. Jeśli można widze kolega pamar11 z Andrespola-bywałem tam do niedawna częstawo może nawet się mijalismy, pozdro. Narazie jest mi tak :cry: więc nie wiem jak będzie
Anonymous - 31-10-2008, 17:24

Czarcik i iza, z dni które podaliście to mnie tylko 23 pasuje bo 30 to ja imieninki obchodzę i raczej na pewno odpadnę. Więc zmieniam temat na 23. Mam nadzieję że większości będzie pasowało......

Plan dnia (wieczoru) Spotkanie w centrum miasta na parkingu poniżej mapka dojazdu z centrum Pabianic:
po lewej Sieradz po prawej Rzgów.

Później (jak wszyscy dotrą) wyprawa na pyszne jadło do osady SERĘCZYN

Anonymous - 31-10-2008, 20:23

Może i ja bym się zdecydował. Jeszcze nie byłem na żadnym zlocie :-(
Anonymous - 31-10-2008, 23:09

inaczej, okłamałem.. pracuję 8-16, więc właściwie mogę każdego dnia :p
iza - 01-11-2008, 00:28

mnie pasuje ten termin :D :D :D :D 23 11 2008 r superos bede na 100%

Forest_taft podaj jeszcze dokladna ulice ok a jak cos to masz moj nr tel 501 256 983

Anonymous - 01-11-2008, 10:19

Ulica.....Powiem tak. Dałem mapkę bo sam market jest przy głównej ulicy parking jest za nim. Z tego tytułu spotkanie będzie na parkingu na który można dojechać dwoma ulicami:

ul.Bagatela i ul.Traugutta(Romualda Traugutta). Na mapce jest dojazd od ul. Traugutta bo jest prościej (są światła na tej głównej ulicy) a ja będę na was czekał jak tylko wjedziecie na parking to kręcicie w lewo i na pewno tam będę.

Co do godziny.....To czy pasuje wam 18?

Mój numer gdzieś jest na forum, ale dla zbłąkanych i nie znających miasta podaję : 691-60-60-77. W razie problemów z dojazdem dzwonić.

[ Dodano: 01-11-2008, 10:27 ]
byczeks, śmiało przybywaj. Czarcik, Tam od razu okłamałes.....nie powiedziałeś wszystkiego a nie okłamałeś.Chooperku, rozumiem że będziesz? (nie wolno takiego jadła omijać)........ :mrgreen:

Chooper - 01-11-2008, 12:37

będę będe, choć proponuję godz. 17. Teraz już wcześnie robi się ciemno i wolałbym abyśmy spotkali się choć w półmroku ;) A ponadto jak dobrze rozumiem, to smażalnia nadal jest aktualna to na rybkę też co by za późno nie pojechać ;)
Lokalizację carefoura znam bo często po zamkowej jeżdżę, a na św. Jana w jednym sklepie realizuje zamówienia ;)

Anonymous - 01-11-2008, 13:06

No proszę........może być 17, chociaż nie wiem czy Czarcik się wtedy wyrobi coby zdązyć.