Sport - Inne - LATO nowym prezesem PZPN
Marcin-Krak - 30-10-2008, 17:16 Temat postu: LATO nowym prezesem PZPN I jak się Wam podoba nowy prezejro
JACA_1978 - 30-10-2008, 17:31
moim komentarzem będą słowa jednego z delegatów:
"Wyniki wjechali..."
60 głosów mają "leśne dziadki" z okręgowych związków 57 na G. Lato wszystko jasne
Kaleid - 30-10-2008, 17:38
Dwóch rzeczy możemy być prawie pewni:
-nic się w PZPN nie zmieni
-wyleci Leo Beenhakker
siwek - 30-10-2008, 17:52
To było do przewidzenia....
Szkoda że nie ma żadnej nowej twarzy w PZPN i dalej będzie to samo bagno tylko że Prezesem będzie kto inny...
Bartek - 30-10-2008, 18:03
Kibicowałem Zbigniewowi K. - za nazwisko
Prawie jak p. Przewalska jako główna księgowa (autentyk i to w oddziale sporej międzynarodowej korporacji)
siwek napisał/a: | Szkoda że nie ma żadnej nowej twarzy w PZPN i dalej będzie to samo bagno tylko że Prezesem będzie kto inny... |
Bagno jest było i będzie puki piłka nożna nie zostanie zdelegalizowana jako działalność przestępcza w całości........ obserwując działanie policji (za nasze podatki) przed i po meczach scyzor w kieszeni mi się otwiera......
JACA_1978 - 30-10-2008, 18:10
wynik był do przewidzenia Krecinę trochę się bali a Boniek, ( zresztą poza karierą piłkarską niczego nie dokonał czego się tknął to popsuł Serie A, reprezentacja z Widzewa też się ulotnił) a Lato leśnym dziadkom nic nie zrobi, "dośmiertnię" będą w stoliki pierdzieć i pić wódkę rozważając nad walkowerem w A-klasie
Anonymous - 30-10-2008, 18:19
Moim zdaniem nic się nie zmieni. Najlepiej jak by został Tomaszewski ale to takie moje skromne zdanie ;]
Marcin-Krak - 30-10-2008, 19:39
Bukaj napisał/a: | Najlepiej jak by został Tomaszewski ale to takie moje skromne zdanie ;] |
Żartujesz mam nadzieję
JACA_1978 napisał/a: | Boniek, ( zresztą poza karierą piłkarską niczego nie dokonał czego się tknął to popsuł |
No tu się trochę nie zgodzę - został selekcjonerem, bo Listek bał się, że będzie dla niego konkurencją.
Kaleid napisał/a: | wyleci Leo Beenhakker |
Zapowiadał nowy prezejro co innego
akbi - 30-10-2008, 20:06
czerwono ... tfu ... czarno to widze
Obym sie mylil :/
Antyey - 30-10-2008, 20:51
No gorzej już raczej nie będzie Co najwyżej niewiele się zmieni. Choć osobiście uważam, że i tak dobrze że nie Boniek Lepszy stary, znany układ niż nowy - zapewne jeszcze straszniejszy
Bukaj ale z tym Tomaszewskim to żart, prawda
sruba - 30-10-2008, 22:00
pzpn, pzpn, je..., je... pzpn !
tyle w temacie
Cezar - 30-10-2008, 22:51
Sruba napisał/a: | pzpn, pzpn, je..., je... pzpn ! |
przyspiewka bedzie nadal aktualna na wiekszosci meczach
ratajeq - 30-10-2008, 23:26
i tak to wszystko jeden ch** ... nie zmieni się nic póki cały PZPN i wszyscy prezesi klubów polskiej ligi nie pójdą siedzieć za przekręty ... A NIE PÓJDĄ ...
bo jak już PZPN kilka razy udowodnił ... jest ponad Polskim prawem (nie wiem czemu napisałem polskim z wielkiej litery ... :/)
Marcin-Krak - 31-10-2008, 01:26
ratajeq napisał/a: | wszyscy prezesi klubów polskiej ligi nie pójdą siedzieć za przekręty |
Masz rację niech idą siedzieć wszyscy
Już się "pokazał" nasz prezejro:
Kod: | Odebranie Ukrainie praw do organizacji Euro 2012 nie będzie dla Polski bardzo złą wiadomością - stwierdził Grzegorz Lato w Kropce nad i, dodając, że na mistrzostwa zdąży Kraków i Chorzów, a imprezę możemy współorganizować z Niemcami. |
A Zibi B. twierdzi, że wybory mogą być i tak unieważnione.
Zdzisiu K. uważa, że wiedział już dzień wcześniej, że nie wygra.
Koledzy klepali się po plecach - więc idąc tropem naszego prezydenta atmosfera iście europejska.
Morfi - 31-10-2008, 07:59
Ja obstawiam inaczej, gdzies czytałem o zbieraniu zarzutów na Grzegorza L. i za 2 -3 miesiace postawienie mu zarzutów i wtedy Fifa i Uefa moga sie od nas "odkochać" i wprowadzony zostanie kurator
Chetnie bym widział taki scenariusz
|
|
|