[97-04]Galant EAxA/W - automatyczne sterowanie nawiewem
pelasio - 03-11-2008, 16:02 Temat postu: automatyczne sterowanie nawiewem Witam! Jak włączam automatyczne sterowanie nawiewem to w pełnym zakresie temperatury od 17,5 do 31,5 stopnia cały czas włączona jest klimatyzacja. Nawet jak rano było 3 stopnie i ustawiłem na wyświetlaczu 30 stopni to klimatyzacja była załączona i tak jeździłem i jeżdziłem było ciepło moc nawiewu zredukowała się a klimatyzacja nie wyłączyła ... też tak macie czy coś nie halo jest...
Pozdrawiam.
czekoladka_1981 - 03-11-2008, 16:35
pelasio wszystko na temat masz tu:
http://forum.mitsumaniaki...ght=climatronik
A tak na marginesie to szukajka już działa.
pelasio - 03-11-2008, 19:09
dzięki... szukałem w szukajce ale coś licho widocznie........
Anonymous - 08-11-2008, 01:03
omg 30 stopni to przecie istne pieklo w samochodzie
Marcino - 08-11-2008, 10:36
pelasio napisał/a: | tak jeździłem i jeżdziłem było ciepło moc nawiewu zredukowała się a klimatyzacja nie wyłączyła ... też tak macie czy coś nie halo jest... |
To ze swieci ci sie gwiazdka na panelu nie oznacza ze klimatyzacja jest właczona. Skoro jeżdzisz w trybie auto to uwazam ze jest ona w pogotowiu i właczy sie w mniare potrzeb. Druga sprawa to mozesz soebie kliknac gwiazdkę przejdzie ci w stan EKO, a jak klikniesz jeszcze raz to mozesz ja wyłaczyć nie wychodząc ze stanu AUTO. Wtydy sterujac tylko temp masz ciągle automatyczny nawiew ale bez sprężarki klimy.
Pozdrawiam
|
|
|