Galant - Ogólne - OT w temacie Tuning galanta -jaka firma?
5eba - 01-11-2008, 19:20
W naszym kraju to nawet spoilera na klape dostac nie idzie ...
Krzys - 02-11-2008, 08:03
idzie,idzie... do kombiaczka sa a do sedana pewnie tym bardziej... napewno jakies uniwersalne...
misjonarz. - 02-11-2008, 13:12
a jak coś na necie się znajdzie to cena kosmiczna. znalazłem firmę która ma stoisko na giełdzie w gliwicach gdzie mi powiedzieli pracownicy że u nich można dorobić lotkę z VR4 i wstępnie wycenili to na około 90 zł. potrzebują tylko jakiejś lotki na zrobienie formy.
Juiceman - 02-11-2008, 13:14
misjonarz. napisał/a: | a jak coś na necie się znajdzie to cena kosmiczna. znalazłem firmę która ma stoisko na giełdzie w gliwicach gdzie mi powiedzieli pracownicy że u nich można dorobić lotkę z VR4 i wstępnie wycenili to na około 90 zł. potrzebują tylko jakiejś lotki na zrobienie formy. |
90zł heh to widać jak nie którzy chcą na Nas zarobić. Ale na pewno trochę chętnych by się nazbierało na takie lotki w takiej cenie.
misjonarz. - 02-11-2008, 13:48
chciałem sobie taka sprawić ale nie mam lotki na wzór i brak mi też czasu na przypilnowanie . jeśli ktoś na na taka lotkę i czas żeby się tym zająć to mogę podać namiary na tą firmę
tommyc1 - 02-11-2008, 15:51
o, i to jest sensowna cena-100zl spokojnie moge dac na taka lotke, ale nie 500, jak ten przyklad z allegro...
Kmer - 02-11-2008, 15:58
Tez takowej poszukuje od dłuższego czasu,i bardzo dziwne jest ze nikt nie produkuje,do naszych gali lotek od Legnuma,no i w dostępnej cenie,trzeba było by się uśmiechnąć do posiadaczy Legnumów,czy by nie wypożyczyli lotki na parę dni celem ściągnięcia wymiarów.
misjonarz. - 02-11-2008, 21:11
potrzeba nie wymiarów tylko całą lotkę na zrobienie formy
Jarek90 - 02-11-2008, 21:56
Takie nakładki to tylko do Golfa i Calibry moim zdaniem
KamilR10 - 03-11-2008, 18:30
[H]Club-Accord napisał/a: |
Takie nakładki to tylko do Golfa i Calibry moim zdaniem |
Kolega ma rację. Ja myślę że Galanta nie trzeba w ten sposób upiększać.
Anonymous - 03-11-2008, 19:03
Broń boże takich rzeczy. Dla czego? już tłumaczę. Jak wiadomo korozja szuka miejsc których nie kontrolujemy.....pod taką nakładką zbiera się woda i piach a o soli zimą nie wspomnę, i wtedy dokonuje swego pięknego dzieła zniszczenia. Bez nakładki to jeszcze zobaczysz ze coś się dzieje i zareagujesz.....a z nią.......hmmmmm.....zobaczysz jak będzie już mocno pordzewiałe.
Ja osobiście odradzam.
[ Dodano: 03-11-2008, 19:06 ]
Juiceman napisał/a: | 90zł heh to widać jak nie którzy chcą na Nas zarobić. Ale na pewno trochę chętnych by się nazbierało na takie lotki w takiej cenie. |
Tak, a cena jest taka bo zrobią to z żywicy i włókien szklanych.....Oryginał Legnum to zapewne ABS.
Kmer - 03-11-2008, 20:29
Forest_Taft,
Cena jest przystępna,o ile będzie to porządne wykonanie,a Juicemen miał na pewno co innego na myśli,nie o ta cenę mu chodziło.
Anonymous - 03-11-2008, 20:52
Mnie się wydawało że chodzi o lotkę od Legum......
misjonarz. - 03-11-2008, 21:11
Kmer napisał/a: | Juicemen miał na pewno co innego na myśli |
pewnię tę lotkę z allegro i pewnie też zrobioną z
Forest_Taft napisał/a: | żywicy i włókien szklanych |
a kosztującą 500 PLN
tommyc1 - 03-11-2008, 21:29
ta z allegro nie wyglada na ABS...poza tym, co za roznica? bez przesady, ABS to tez nie jest jakis cudo material, przez wiele lat profesjonalne firmy robily elementy tuningowe z zywicy i wlokien a teraz raptem to jest passe? bez jaj-ma wygladac, moznaby to z carbonu albo aluminium zrobic-tez byloby fajne;)
ale za "garazowo" wykonana lotke z zywicy dac 500zl to wariactwo...i chyba nie tylko ja tak uwazam, skoro ta aukcja juz od prawie roku na allegro sie pojawia:) i nigdy nie widzialem zeby ktos to zamawial-licytowal
|
|
|